İlk kez 2006 yılında piyasaya surulen Saints Row oyun serisi, cıktığı gunden beri yayınlanan devam oyunlarıyla pek cok oyun tutkununun beğenisini kazanmayı başardı. Ozellikle 2011 yılında yayınlanan Saints Row: The Third ile buyuk sukse yapmış oyun serisinin yeni bir oyunla karşımıza cıkacağını gectiğimiz aylarda oğrenmiştik.
Bu noktada yayıncı firma Deep Silver, Saints Row serisinin merakla beklenen yeni oyunu Saints Row: The Third Remastered’ı bugun itibarıyla resmen duyurdu. 2011 yılında yayınlanan oyunun elden gecirilmiş versiyonu olacak bu yapım, 22 Mayıs 2020 tarihinde oyuncuların beğenisine sunulacak. Dilerseniz oyunun konusuna gecmeden once yayınlanan tanıtım videosuna kısaca goz atalım.
[h=2]Saints Row: The Third Remastered’dan tanıtım videosu geldi:[/h] 2011 yılında PC, PlayStation 3 ve Xbox 360 platformları icin cıkış yapan Saints Row: The Third, mizahla harmanlanmış GTA benzeri bir oyundu. Stilwater bolgesini ele geciren sokak cetesi Third Street Saints’in liderini kontrol ettiğimiz serinin ucuncu oyununda, oyun başlar başlamaz kendimizi bir soygunun icerisinde bulmuştuk.
Daha ilk sahnesinde bile aksiyon tutkunlarını mest etmeyi başaran Saints Row: The Third, olayların işlenişi ve konuların ele alınış bicimiyle kendine has bir oyundu. O yıllarda gelen olumlu eleştiriler ve satış rakamlarıyla yapımcı firmanın yuzunu gulduren oyun, şimdi serinin hayranlarıyla tekrar buluşmak icin remastered versiyonuyla geri donuyor.
PC, PlayStation 4 ve Xbox One konsolları icin herhangi bir erteleme olmazsa 22 Mayıs 2020 tarihinde cıkacak oyunun PC cephesindeki dağıtıcılığını Epic Games ustleniyor. Epic Games Store uzerinde şu anda 249 TL’den on siparişe sunulan oyunun Epic sayfasına ulaşmak icin bu bağlantıyı kullanabilir ve oyuna on siparişle sahip olabilirsiniz.
Saints Row: The Third Remastered’ın Tanıtım Videosu Yayınlandı
Bilim ve Teknoloji0 Mesaj
●30 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Bilim ve Teknoloji
- Saints Row: The Third Remastered’ın Tanıtım Videosu Yayınlandı