Butun dunyayı etkisi altına alan koronavirus, insanların kendilerini evlerine kapatmalarına neden oldu. Uzmanlar, viruse karşı bir aşı icin en azından 12 ay beklememiz gerektiğini soylerken bu surecte yayılmayı durduracak gecici cozumler icin de calışmalar yapılıyor.
Bu calışmaların daha hızlı ve verimli bir şekilde yapılabilmesi icin elbette para gerekiyor. Bugune kadar bircok şirket, Dunya Sağlık Orgutu’nun başlatmış olduğu Birlik Mucadele Fonu’na milyonlarca dolar bağış yapmış olsa da gereken miktara hÂl ulaşılabilmiş değil.
[h=2]Twitch, COVID-19 fonuna yardım icin buyuk bir yayın yapacak:[/h]
Gunumuzun en cok populer canlı yayın platformu olan Twitch de diğer pek cok şirket gibi Dunya Sağlık Orgutu’nun oluşturduğu fona yardım icin kollarını sıvadı. Twitter uzerinden bir duyuru yayınlayan şirket, COVID-19 tedavisine yardım etmek icin duzenleyeceği yeni etkinliği paylaştı.
Twitch’in ‘Twitch Stream Aid’ adıyla başlattığı yeni bağış kampanyasında bircok unlu isim, belirli bir program cercevesinde peş peşe tek bir kanal uzerinden yayın yapacak. Tam 12 saat surmesi planlanan bu yayın, TSİ 19.00’da başlayacak ve sabah 07.00’da sona erecek.
[h=2]Twitch Stream Aid'de pek cok farklı etkinlik yapılacak:[/h]
Twitch Stream Aid’deki yayınlarda oyun oynanacak, sohbet edilecek, şarkılar soylenecek ve daha bircok şey yapılacak. Yayına katılacak unlu isimler arasında Rita Ora, John Legend, Steve Aoki, Lindsey Stirling, Halestorm, Lando Norris, Brandy Clark, OneRepublic, Monsta, Machine Gun Kelly, YOLA ve Jacob Collier gibi isimler ve daha fazlası bulunuyor.
Twitch tarafından duzenlenen Twitch Stream Aid yayınında yapılacak tum bağışlar, Dunya Sağlık Orgutu tarafından oluşturulan Birlik Mucadele Fonu’na aktarılacak. Twitch gibi yalnızca birkac saat icerisinde yuz binlerce doların toplanabildiği bir platformda bu akşam yapılacak bağışın toplam miktarını hepimiz merak ediyoruz.
Twitch Stream Aid’i saat 19.00 itibarıyla canlı olarak izlemek icin bu bağlantıyı kullanabilirsiniz. Yayına katılacak unlu isimleri oğrenmek, yayın programına goz atmak ve yayın hakkında tum detaylara ulaşmak icinse bu bağlantıya tıklayın.
Twitch, COVID-19 Tedavisine Bağış İcin Bircok Unluyle 12 Saatlik Yayın Yapacak
Twitch0 Mesaj
●26 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Sosyal Medya Forumları
- Diğer Sosyal Medya Ağları
- Twitch
- Twitch, COVID-19 Tedavisine Bağış İcin Bircok Unluyle 12 Saatlik Yayın Yapacak