Microsoft'un bir suredir Windows 10'daki klasik Denetim Masası'nı kaldırarak icerikleri Ayarlar uygulamasına taşımayı planladığı biliniyor. Ancak yazılım devi artık bu planını gercekleştirmeye cok yakın.
Microsoft, klasik Windows deneyimini daha modern bir hale getirmek icin geleneksel Denetim Masası'ndan kurtulmak istiyor. Twitter kullanıcısı Rafael Rivera tarafından yapılan paylaşıma gore şirket, Denetim Masası'nı ve deneyimin bir parcası olarak sunulan sayfalardan bazılarını Ayarlar uygulamasına taşıyarak daha modern bir kullanıcı arayuzu oluşturmayı planlıyor.
Microsoft, daha once Denetim Masası'nda sunulan bazı secenekleri Ayarlar uygulamasında da sunmaya zaten başlamıştı. Ayrıca şirketin son yayınladığı Windows 10 guncellemeleri de Ayarlar uygulamasına daha fazla secenek getirerek bu planları destekledi.. Rivera, değişikliğin Windows Insider yapı 19587'de uygulandığını belirtti.
Microsoft, Denetim Masası'ndan Ayarlar uygulamasına geciş yaparken son derece yavaş davranıyor. Şirketin bu değişikliği ağırdan almasının nedeni tuketici tepkilerini minimuma indirmek ve olası hataları geniş bir kitle fark etmeden tespit edip ortadan kaldırmak.
Microsoft, Windows 10'dan Denetim Masası'nı Kaldırmayı Planlıyor
Bilim ve Teknoloji0 Mesaj
●26 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Bilim ve Teknoloji
- Microsoft, Windows 10'dan Denetim Masası'nı Kaldırmayı Planlıyor