Guney Koreli teknoloji devi Samsung, 11 Şubat'ta duzenlediği "Unpacked" isimli etkinliğinde yeni amiral gemisi ailesi Galaxy S20, yeni kablosuz kulaklığı Galaxy Buds+ ve katlanabilir ekranlı yeni telefonu Galaxy Z Flip'i duyurmuştu.
Katlanabilir akıllı telefonlar konusunda kuralları belirleyen şirketlerden biri olan Samsung, kullanıcıların bu yeni teknoloji ile ilgili kararsızlıklarını giderebilmek icin Galaxy Z Flip ile ilgili bazı tanıtım videoları yayınladı.

Samsung, Galaxy S20 Ultra modelini tanıtırken "Hyperlapse" isimli bir video cekim modundan bahsetmişti. Bu etkili ozelliğin maksimum kalitede kullanılabilmesi icinse bir tripoda ihtiyac duyuluyordu. Ancak Galaxy Z Flip, katlanabilir yapısı nedeniyle kendisini bir tripod olarak kullanabiliyor ve Samsung, paylaştığı tanıtım videosunda bu etkileyici video cekim modunun nasıl kullanılabileceğini gosteriyor.
[h=2]Samsung Galaxy Z Flip'in Hyperlapse modunu anlatan video[/h] Samsung'un Galaxy Z Flip icin yayınladığı ikinci tanıtım videosu ise telefonun yarı katlanmış haldeyken nasıl eller serbest ozcekimler yapılabileceğini anlatıyor. Samsung, bu ozelliği kullanmak isteyen tuketiciler icin her şeyi adım adım anlatıyor.
[h=2]Samsung Galaxy Z Flip'in eller serbest selfie modunu anlatan video[/h] Samsung Galaxy Z Flip, katlanabilir ekranlı olmasının yanı sıra ikinci bir ekrana da sahip. Telefon kapalı pozisyonda iken kullanılabilen bu ekran cağrıları yanıtlama, bildirimleri kontrol etme veya muzik calar uygulamasını yonetebilme gibi ceşitli imkanlar sunuyor. Samsung, Galaxy Z Flip icin yayınladığı ucuncu tanıtım videosunda da bu kucuk ekranın nasıl kullanılabileceğini anlatıyor.
[h=2]Samsung Galaxy Z Flip'in kucuk ekranının kullanımını gosteren video[/h]