Travelport İstanbul`da yeni acılan ofisiyle muşteri memnuniyetini arttırmak uzere hizmete hazır

7 trilyon dolarlık kuresel turizm ve seyahat endustrisine dağıtım, teknoloji, odeme ve diğer cozumler sunan lider seyahat platformu Travelport, bugun, buyuyen Turk seyahat endustrisi icin Turkiye pazarında yapacağı yeni yatırımlarını duyurdu.

Bu duyuruyla, Travelport Turkiye`de, mevcut dağıtıcı Turk Hava Yolları’ndan ayrılarak, Galileo ve Worldspan dağıtımının yeni ofis tarafından yapılacağını bildirdi.

20 yıldır Turkiye seyahat endustrisinde faaliyet gosteren Travelport, gelişmiş altyapısı ve muşteri hizmetleri yatırımlarını ayni catı altında birleştiriyor. Lider kuresel bilgi servisi Timetric’e gore; Turkiye'nin toplam seyahat harcamaları, 2013 yılında, 29 milyar doları aşmıştır. Travelport `un bu atılımını, ayni zamanda ulkenin surekli buyuyen seyahat sektorune olan cevabi niteliğindedir.

Travelport ‘un Turkiye deki bu yeni yatırımları, Turkiye deki muşterileri icin en son Teknoloji, yenilikci urunler ve benzersiz muşteri hizmetleri dÂhil olmak uzere bir dizi faydalar sunacaktır. Bu faydalar yerel helpdesk ekibi ve Travelport danışmanları tarafından desteklenerek, is ve eğlence sektoru, cevrimici seyahat acenteleri, seyahat yonetim şirketleri ve konsolidator firmalarının hızla buyumesine yardımcı olacaktır.

Travelport’un Afrika, Levant, Orta Doğu ve Guney Asya Başkanı ve murahhas aza si Rabih Saab yaptığı Acıklamada “Turkiye, Travelport icin en onemli coğrafyalardan biri olmaya devam edecektir ve Ortadoğu ekonomileri icinde hızlı gelişen teknolojiye odaklı konumuyla varlığımızı burada geliştirmekten mutluluk duymaktayız.

“Bu pozitif yatırımlar, ulkedeki seyahat endustrisine sektorel bilgi birikimi ve dunya capında erişim gucumuz ile harmanladığımız en gelişmiş urun ve cozumlerimizi sunarak buyumeyi hedeflediğimizi gostermektedir. “Bu vesile ile gectiğimiz 20 yılda distributorumuz olarak gelişimimize katkıda bulunan Turk Hava Yolları`na minnet ve teşekkurlerimi sunuyorum.

KAYNAK