Marvel Sinematik Evreni'ndeki kahramanların kostumleri filmler arasında değişiklikler gosterebiliyor. Captain Marvel da kostumu filmler boyunca değişen kahramanlar arasında yer alıyor.
Captain Marvel’ın kendi hikayesinin anlatıldığı filminin ardından yayınlanan Avengers: Endgame’de karakterin kostumunde ve saclarında değişiklikler olduğunu gormuştuk. Marvel evreninde bu tur değişiklikler yaygın bir şekilde kullanılıyor.
Aslında her iki filmde de aynı Captain Marvel kostumu kullanılması gerekiyordu. Ancak Marvel’ın sanat ekibi bazı farklılıklar olmasına karar verdi. Bu nedenle Avengers: Endgame’in hazırlıkları sırasında Captain Marvel’ın kostumunde bilgisayar animasyonları ile değişiklikler yapıldı.
Marvel Studyoları’nın Gorsel Geliştirme Direktoru Andy Park, Captain Marvel icin geliştirilen yeni konsept kostumu yayınladı. Konsept kostumde Captain Marvel’ın alışkın olduğumuz kostumunun uzerine pilotların giydiği bir deri ceket giydiği goruluyor. Park, bu kostumun kendi yolculuğunu hatırlattığını soyluyor.
İlk Captain Marvel filminin yakaladığı başarının ardından kahramanın kişisel hikayesinin devamının anlatılacağı Captain Marvel 2 icin calışmalara devam ediliyor. Film hakkında şu ana kadar henuz cok az bilgi ortaya cıktı. İkinci filmde yer almayacakları belli olan ilk filmin yonetmenleri Anna Boden ve Ryan Fleck’in yerine filmi kimi yoneteceği henuz belli değil.
Super kahraman filmleri de dahil olmak uzere butun filmler icin sanat ve kostum tasarımları cok onemlidir. Ozellikle Marvel evreninde kahramanların kostumlerinin surekli olarak değişmesinealıştık. Hatta Iron Man gibi aynı film sırasında birden fazla kostumun kullanıldığı yapımları da izledik. Bu nedenle Captain Marvel 2’de kullanılacak kostumlerden birinin de yukarıdaki kostum olmasını beklemek hatalı olmayabilir.
Captain Marvel'ın Yeni Konsept Kostum Tasarımı Yayınlandı
Bilim ve Teknoloji0 Mesaj
●25 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Bilim ve Teknoloji
- Captain Marvel'ın Yeni Konsept Kostum Tasarımı Yayınlandı