Redmi Note 9S'in bugun Malezya'da tanıtılması bekleniyor. Redmi Note 9 Pro ve Redmi Note 9 Pro Max'e gore biraz daha kırpılmış ozelliklerle gelmesi beklenen yeni modelin temel ozellikleri ve AnTuTu puanı lansman oncesinde ortaya cıktı.
Redmi Note 9S'nin ozelliklerinin yer aldığı sayfa, telefonun Full HD+ cozunurluğe sahip 6.67 inc IPS LCD ekranla birlikte geleceğini gosteriyor. Cihaz, Qualcomm'un orta seviye Snapdragon 720G işlemcisinden guc alıyor ve 6 GB RAM iceriyor.

Telefon 128 GB dahili depolama alanına sahip ve bu hafıza, microSD kartla 256 GB'a kadar genişletilebiliyor. Hızlı şarj desteği sunan telefon, 5020 mAh gibi guclu bir batarya barındırıyor. 4G desteği bulunan cihaz, kutusundan Android 10 işletim sistemiyle cıkacak.

Şirket tarafından paylaşılan bir tanıtım gorselinde, Redmi Note 9S'in kamera ozellikleri de onaylandı. Telefonun arkasında 48 MP ana kameranın yanı sıra 8MP, 5MP ve 2MP'lik sensorlere sahip dortlu kamera yer alıyor. Sensorlerle ilgili detaylar henuz bilinmiyor. On tarafta ise 16 MP selfie kamerası var.
[h=2]Redmi Note 9S'in AnTuTu Sonucu[/h]
Redmi Note 9S'in AnTuTu puanı da, telefonun Snapdragon 720G işlemcisiyle geleceğini doğruluyor. Sızdırılan bir ekran goruntusune gore cihaz, AnTuTu'da toplam 280.529 puan alıyor. Ayrıca CPU testinde 102.620 puan, GPU testinde 71.921 puan ve RAM testinde 53410 puan aldığı goruluyor. Son olarak, Redmi Note 9S'nin kullanıcı arayuzu (UX) 53410 puana sahip.
Note 9S'in puanları, Realme 6 Pro, Redmi Note 9 Pro ve Redmi Note 9 Pro Max gibi diğer Snapdragon 720G'li modellerle oldukca tutarlı. Telefonun satış fiyatıyla ilgili herhangi bir resmi acıklama henuz gelmedi.
[h=2]Redmi Note 9S'in Ozellikleri:[/h] Ekran: Full HD+ cozunurluklu 6.67 inc IPS LCD İşlemci: Qualcomm Snapdragon 720G RAM: 6 GB Depolama: 128 GB dahili hafıza (256 GB microSD kart) Arka Kamera: 48 MP, 8MP, 5MP ve 2MP On Kamera: 16 MP Batarya: 5020 mAh İşletim Sistemi: Android 10