PlayerUnknown's Battlegrounds, ilk kez 2017 yılında yayınlanan beta surumunun ardından bugun 3. yıldonumunu kutluyor. Battle royale turunu o zamandan bu yana tum dunyaya yayan PUBG, dorduncu yılına yeni icerik planları ile daha guclu girmeyi planlıyor.
PUBG'ye gelecek yeniliklerden ilki, oyunun guncellenen karlı haritası Vikendi olacak. Haritanın trenlere sahip olan yeni surumu, testten alınan veriler ve geri bildirimlerin ardından kısa sure sonra tekrar yayınlanacak. Karakin haritasının gelişinin ardından rafa kaldırılan Vikendi, yeni mekanikler ve tamamen yenilenmiş bir deneyimle donecek.
Planlanan diğer guncellemeler ayrıntılı olarak ozetlenmese de, yıl boyunca yeni haritalar, yeni silahlar ve mekanikler, Arcade modu icin Olum Macı gibi ek oyun secenekleri ve oyunda yaşanan problemleri gidermek icin kalite iyileştirmeleri ve hata duzeltmeleri gelecek.
[h=2]3. yıldonumune ozel ucretsiz kostumler[/h]
Tum bunların yanı sıra PUBG oyuncuları, dunya capındaki topluluklar arasında duzenlenen yarışmada tasarlanan M416 kaplaması, kostum ve paraşutu iceren 3. yıldonumu Eşya Kutusunu sınırlı bir sure boyunca ucretsiz olarak alabilecekler.
PC oyuncuları kutuyu, 23 Mart - 23 Nisan tarihleri arasında oyun ici mağazada ucretsiz olarak alabilecekken konsol oyuncuları, 26 Mart - 25 Nisan tarihleri arasında oturum actıklarında eşya kutusu, hesaplarına otomatik olarak eklenecek.
PUBG, Tum Oyunculara 3. Yıldonumune Ozel Ucretsiz Kostum Veriyor
Bilim ve Teknoloji0 Mesaj
●24 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Bilim ve Teknoloji
- PUBG, Tum Oyunculara 3. Yıldonumune Ozel Ucretsiz Kostum Veriyor