Vera Hotels&Resorts, 4 yeni ismi bunyesine kattı. Meral Ozcelik, Umit Uygur, Orhan Berberoğlu ve Gunnaz Gokgoz artık Vera Grubu'nda.

Antalya, Bodrum ve Kapadokya bolgesinde hizmet veren 7 oteliyle 1980 yılından bu yana turizm sektorunde faaliyet gosteren Vera Hotels&Resorts, yeni isimleri yonetim kadrosuna kattı. Grubun Vera Hotels&Resorts markasının Antalya Bolge Satış Mudurluğu’ne Meral Ozcelik, Belek bolgesinde yer alan Vera Verde Resort’un Genel Mudurluğu’ne Umit Uygur, Bodrum’da yer alan Vera Agean Dream Resort’un Genel Mudurluğu’ne Orhan Berberoğlu, Grubun Eğitim Mudurluğu gorevine ise Gunnaz Gokgoz atandı.

Meral Ozcelik yeni gorevinde Antalya operasyonlarının koordinasyon ve yonetiminden, Uygur ve Berberoğlu ise Genel Mudurluk’lerini ustlendikleri otellerin yonetiminden sorumlu olacak. Eğitim muduru olarak gorev alacak Gokgoz, grubun IK ve eğitim politikalarının geliştirilmesi alanında calışacak.

Eğitim hayatını turizm ve otelcilik uzerine Belcika’da tamamlayan Meral Ozcelik, bugune kadar Sheraton, Divan, Conrad, Hilton gibi ceşitli otellerde satış ve pazarlama alanlarında calıştı. Antalya bolgesinde bircok genel mudurluk gorevini başarıyla tamamlayan Umit Uygur, kariyeri boyunca Gloria Hotels&Resorts, Rixos, Jasmine Court, Alva Donna ve Orange County gibi otel ve resortlarda ceşitli gorevlerde yer aldı. Bodrum bolgesinde oldukca deneyimli olan Orhan Berberoğlu ise Voyage Bodrum’da bircok farklı gorevin yanı sıra Kervansaray Hotel Bodrum’da yoneticilik pozisyonunda calışmalarını surdurdu. İnsan Kaynakları ve Eğitim alanında uzmanlaşan Gunnaz Gokgoz ise Bilkent Otel, Rixos, Golden Savoy Hotel gibi otellerde deneyim kazandı.

Kaynak