Gectiğimiz senenin ocak ayında cıkan Resident Evil 2’nin yeniden yapımı, hem hayranların hem de eleştirmenlerin beğenisini kazanmayı başarmıştı. Oyunun PlayStation 4 ve Xbox One surumleri, Metacritic’in ‘must play’ (oynamalısınız) rozetini kazanmayı başarmıştı.
Belki de geliştirici studyo Capcom’un dahi beklentilerinin ustune cıkmış olan Resident Evil 2’nin yeniden yapımı, studyonun yeni oyun icin daha iştahlı bir şekilde kollarını sıvamasını sağladı.
[h=2]Resident Evil 3 Demo tanıtım filmi[/h] Capcom, bu hafta başında yaptığı acıklamada oyunun demosunun 19 Mart tarihinde yayınlanacağını duyurmuştu. Ancak beklenmedik bir surpriz yaşandı ve demonun sonunda cıkacak olan, yukarıdan da izleyebileceğiniz tanırım filmi internet ortamına duştu.
YouTube’a Denis Milher isimli bir kullanıcı tarafından yuklenen videoda, yaklaşık bir dakikalık sinematik sahneleri goruyoruz. Demoyu oynamayı sabırsızlıkla bekleyenlerden ve oyunla ilgili sporiler’lardan kacınmak isteyenlerden değilseniz videoyu izleyerek oyunla ilgili bazı duşunceleri kafanızda oturtabilirsiniz.
Resident Evil 3’un yeniden yapımı 3 Nisan 2020’de oyuncuların beğenisine sunulacak. Eğer ki Resident Evil 2’yi halen oynamadıysanız, ucuncu oyun cıkmasına az bir sure kala indirip oynayabilirsiniz. Oyunun Steam’deki fiyatı 179 TL. Ayrıca yeni oyun da Steam uzerinden on siparişe acık durumda. Resident Evil 3’u, 259 TL’ye on siparişten alabilirsiniz.
Peki, siz yeniden yapım Resident Evil 2’yi oynamış mıydınız? Yeni oyundan beklentileriniz neler? Yeni oyunla ilgili fikirlerinizi ve tanıtım filmiyle ilgili duşuncelerinizi yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.
Resident Evil 3'un Demosunda Yayınlanacak Tanıtım Filmi Ortaya Cıktı
Bilim ve Teknoloji0 Mesaj
●31 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Bilim ve Teknoloji
- Resident Evil 3'un Demosunda Yayınlanacak Tanıtım Filmi Ortaya Cıktı