Hollywood’un en sevilen isimlerinden biri olan Jared Leto, 12 gun once medeniyetten uzak bir colde meditasyona girdiği icin dunyayı etkisi altına alan corona virusu salgınından habersiz kaldığını belirtti. Seyahatinden dondukten sonra takipcilerine bir durum guncellemesi paylaşan 48 yaşındaki aktor ve muzisyen, şu ifadeleri kullandı:
“Vay. 12 gun once colde sessiz bir meditasyona başladım. Tamamen izole olduk. Telefon yok, iletişim yok vs. Tesisin dışında neler olduğu hakkında hicbir fikrimiz yoktu. Dun cok farklı bir dunyaya doğru yola cıktık. Dunyanın her yerindeki insanlardan mesajlar alıyorum ve neler olup bittiğini yeni anlıyorum. Umarım sizin icin her şey yolundadır. Herkese pozitif enerji yolluyorum. İcerde kalın, guvende kalın.”
[h=2]Jared Leto'nun Instagram'dan yaptığı paylaşım[/h]
Ote yandan COVID-19 salgının ilk kez Cin’de ortaya cıkmasından bu yana neredeyse 3 ay gecti. Dolayısıyla Leto'nun col yolculuğundan once dunyada yaşanan duruma az cok aşina olması muhtemel ancak onleyici tedbirler buyuk olcude arttığı icin son birkac hafta icinde cok şey oldu. Virus ABD'de yayıldı ve hukumet, salgınının yayılmasını azaltmaya yardımcı olmak icin giderek daha sert onlemler aldı. Bugun itibarıyla ABD’de COVID-19 vaka sayısının 6 bin 362, olu sayısının ise 108'e yukseldiği bildirildi.
Ulkedeki sinema salonları kapatıldı ve Black Widow, Mulan, No Time to Die, A Quiet Place: Part II ve Fast and Furious 9 dahil pek cok yapımın vizyon tarihleri ertelendi. Ayrıca Leto’yu başrolde izleyeceğimiz Spider-Man spin-off’u Morbius da zamanında izleyicilerle bulaşamayabilir. Eğer vizyon tarihinde bir değişiklik olmazsa, Marvel-Sony filmi 31 Temmuz’da gosterime girecek. Oyunculuk kariyerinin yanı sıra, alternatif rock grubu 30 Seconds to Mars’ın solistliğini yapan Leto, 2013 yapımı Dallas Buyers Club filmdeki performansıyla En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu Oscar'ını kazanmıştı.
Oscarlı Oyuncu Jared Leto: Meditasyondaydım, Salgından Haberim Yoktu
Bilim ve Teknoloji0 Mesaj
●21 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Bilim ve Teknoloji
- Oscarlı Oyuncu Jared Leto: Meditasyondaydım, Salgından Haberim Yoktu