Arkadaşlar ben bir okb yani takıntı hastasıyım.Yaklaşık olarak 1 yıl once bu aylarda şeytanın bana vesvese vermesiyle başladı bu hastalık.Ben kanmadım tabii ki ona.Gecenlerde yaptığım işte evrimdir,izafiyet teorisidir,zaman mekan paralel evrenler gibi şeyler araştırdım.Ardından ağır bir anksiyete gecirdim (hastalığımın krizi gibi birşey;durmadan duşunmek yani).Ve dun namaz kılmaya falan başladım ama o da şeytanın vesveseleri ile azar azar oldu.Bugun oğle namazını kıldım onunla biraz rahatlama yaşadım.Ama arkadaşlar aklımın karışması ve bunun dini şuphelerim ile bir araya gelmesi cok kotu sonuclar doğurdu.Evrenin zaman mekan var oluş yok oluş gibi kavramları anlamaya calışmak beni bitirdi,bir yandanda allahın peygamberlerin varlığı ile birleşince tarif edemeyeceğim kotu takıntılar ve hisler doğuyor icimde sanki hayal dunyasındayız uyanınca herşey farklı olcak gibi oluyor.Bu galiba şimdiye kadarki en kotu anksiyete idi.Arkadaşlar lutfen beni bu konularda (yukarıda belirttiğim) bilgilendirir misiniz?Nasıl baş edebilirim?Allahı ve evreni anlamak kavramları konusunda da yardımcı olur musunuz?Hayal dunyasındaymışım gibi hissetmem vb. bunlar hastalığımdan dolayı mıdır?Lutfen yardım edin...
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Eğitim Öğretim Genel Konular - Sorular
- Dini Bilgiler
- varlık,evren ve din