Apple’ın AirPods serisi ile hukmettiği kablosuz kulaklık pazarındaki iddiasını artırmak isteyen Alman ses ekipmanları ureticisi Sennheiser, ustun bir muzik deneyimi vadeden Momentum True Wireless 2’yi tanıttı. Ses kalitesi, pil omru ve boyut gibi ozellikler bakımından bir onceki modele gore onemli oranda mesafe kaydeden kablosuz kulaklık, kullanıcılara sağlam bir alternatif olmayı amaclıyor.
Momentum True Wireless 2’nin one cıkan ozelliği ozelliği hic şuphesiz batarya omru. iOS ve Android cihazlarla uyumlu bir şekilde calışan kablosuz kulaklıklar, şarj kutusuyla toplam 28 saate kadar muzik keyfi sozu veriyor. Sennheiser, bu surenin 7 saatinde kulaklığı durmaksızın kullanabileceğinizi soyluyor. Alman şirket ayrıca ilk modelde 4-5 gun arası olan bekleme suresinin yeni versiyonda 60 gune kadar cıktığını belirtiyor.

Son donemde pek cok kablosuz kulaklıkta gorduğumuz ANC yani Aktif Gurultu Engelleme desteğine sahip olan Sennheiser Momentum True Wireless 2, bu sayede ruzgar gurultusu ve diğer istenmeyen seslerden etkilenmemenizi sağlıyor. Gurultu engelleme duzeylerini ayarlamanıza ve ses modlarını ozelleştirmenize imkan tanıyan urun, IPX4 suya dayanıklılık derecesi, Bluetooth 5.1, AAC ve AptX standartlarını destekliyor.

Siyah ve beyaz olmak uzere iki farklı renk seceneğine sahip olan Sennheiser Momentum True Wireless 2, nisan ayından itibaren 299 dolar (1.878 TL) fiyat etiketi ile ABD ve Avrupa'da satışa sunulacak.