“Turkiye’nin Otomobili” olarak tanıtılan yerli otomobil, Bursa Gemlik’te kurulacak bir fabrikada uretilecek. TOGG, kurulacak fabrikanın calışmaları ile ilgili olarak yarın Gemlik’te bir tanıtım toplantısı duzenleyecekti.
Turkiye’nin Otomobili Girişim Grubu’nun (TOGG) bugun yaptığı bir acıklama ilefabrikanıntanıtımetkinliğiertelendi. TOGG’dan yapılan acıklamada, geniş katılımla duzenlenecek yerli otomobilin uretileceğini fabrikanın tanıtımı etkinliği “Yeniliğe Yolculuk-Gemlik Buluşması”nın ileri bir tarihte yapılacağı acıklandı. TOGG’tan yapılan acıklamada, fabrikanın tanıtım toplantısının gercekleştirileceği yeni tarihin yeni bir acıklama ile duyurulacağı belirtildi.
Yerli otomobilin uretileceği fabrikanın tanıtım toplantısı iki hafta Ankara’da yapılan bir toplantıda duyurulmuştu. Gercekleştirilecek tanıtım toplantısında fabrikanın temellerinin de atılması bekleniyordu.
TOGG’dan yapılan acıklamada tanıtım toplantısının neden ertelendiği belirtilmedi. Daha once fabrikanın kurulacağı alan Bursa Buyukşehir Belediyesi Meclisi’nin kararı ile askeri alandan sanayi alanına donuşturulmuştu. Fabrikanın kurulacağı alanın CED surecinin başladığı da gectiğimiz hafta acıklanmıştı.
Yerli otomobilin uretileceği fabrikanın tanıtım etkinliğinin yeni tarihi ve fabrikanın kurulum sureci ile ilgili bilgiler icin artık gozler TOGG’a cevrilmiş durumda. Konu ile ilgili TOGG’un onumuzdeki gunlerde acıklama yapması bekleniyor.
Yerli Otomobil’in Uretileceği Fabrikanın Tanıtım Etkinliği Ertelendi
Bilim ve Teknoloji0 Mesaj
●32 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Bilim ve Teknoloji
- Yerli Otomobil’in Uretileceği Fabrikanın Tanıtım Etkinliği Ertelendi