ABD merkezli teknoloji devi Apple, cihazlarının yeni ozelliklere sahip olabilmesi icin var gucuyle calışmaya devam ediyor. Son 4 haftadır işletim sistemleri icin duzenli olarak yeni beta surumleri yayınlayan şirket, bugun de istikrarını bozmadı ve yeni bir beta surumu yayınladı.
Apple; iOS, macOS ve tvOS icin geliştiricilerin yararlanabileceği beşinci beta surumunu kullanıma sundu. iOS, macOS veya tvOS geliştiricisiyseniz yazımızın sonundaki bağlantıya tıklayarak istediğiniz işletim sisteminin yeni beta surumunu cihazınıza kurabilir ve test edebilirsiniz. Gelin Apple’ın yeni beta surumlerine goz atalım.
[h=2]iOS 13.4 Beta 5 yayınlandı:[/h]
Bugun yayınlanan yeni iOS 13.4 Beta 5 surumu, 17E5255a surum numarasıyla geliştiricilere sunuldu. Şirket, iOS 13.4 Beta 5 ile birlikte yeni ozellikler getirmese de işletim sisteminde var olan bircok hatanın giderilmesini sağladı.
[h=2]macOS Catalina 10.15.4 Beta 5 yayınlandı:[/h]
Apple’ın 19E258a surum numarasıyla geliştiricilere sunduğu macOS Catalina 10.15.4 Beta 5 surumuyle birlikte surum notlarında ozellikle tek bir cumle yer aldı. Apple, yeni beta surumunun surum notlarına “Bu guncelleme tum kullanıcılar icin onerilir” ibaresini koydu. Yeni surumun tam olarak neler sunduğu paylaşılmasa da iOS gibi hata giderimi ve geliştirmeler yapıldığı ortada.
[h=2]tvOS 13.4 Beta 5 yayınlandı:[/h]
Apple’ın gectiğimiz sene hizmete sunduğu tvOS işletim sisteminin 13.4 versiyonu, bugun 5. beta surumune kavuştu. 17L5255a surum numarasıyla geliştiricilere sunulan yeni beta surumuyle birlikte hicbir surum notu paylaşılmadı ancak bu surumle birlikte diğer işletim sistemlerinde de olduğu gibi hata giderimi ve geliştirmeler yapıldığı soylenebilir.
Bir geliştirici olarak Apple’ın yeni beta surumlerine erişmek icin bu bağlantıya tıklayabilirsiniz.
Apple; iOS, macOS ve tvOS'un 5. Beta Surumunu Yayınladı
Bilim ve Teknoloji0 Mesaj
●28 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Bilim ve Teknoloji
- Apple; iOS, macOS ve tvOS'un 5. Beta Surumunu Yayınladı