Vin Diesel'in başrolunde oynadığı 2016 yapımı The Last Witcher Hunter, gişede bekleneni veremese de devam filmi yolda. Yıldız oyuncu, gectiğimiz gunlerde yaptığı acıklamada The Last Witch Hunter 2 uzerinde calışmaların surduğunu acıkladı.
The Last Witch Hunter, 90 milyon dolarlık butcesine rağmen dunya capında 147 milyon dolar hasılat elde ederek beklentilerin altında kalmıştı. Ancak Vin Diesel, filmin gişe rakamlarının onu seri icin daha fazlasını yapmaktan vazgecirmediğini belirtti.
Diesel, Collider ile yapılan roportajda, "The Last Witch Hunter gişede bekleneni vermediğinde, 'Eh, belki başka bir şeye odaklanmalıyım' diye duşunmuştum. Ama gunumuzde, buyuleyici olan şey, filmlerin hayatınızda sizi bir şekilde bulması... İnsanlar bana The Last Witch Hunter'ı sevdiklerini ve Michael Caine'i gormek istediklerini soylediklerinde yeni bir filme doğru yol aldım." dedi.
Unlu aktor ayrıca yapımcı Lionsgate ile goruşmelerde bulunduğunu ve The Last Witch Hunter icin calışmaların aktif olarak surduğunu belirtti. Bircok insan The Last Witch Hunter'ın varlığını bile unuttu, bu yuzden Lionsgate'in devam filmi icin istekli gorunmesi şaşırtıcı. Studyo, Vin Diesel'in yeni filmiyle daha da artan popularitesine ve aktorun hayranlarıyla sıkı ilişkisine guveniyor olabilir.
Vin Diesel, The Last Witch Hunter'ın Devam Filmi Uzerinde Calıştığını Acıkladı
Bilim ve Teknoloji0 Mesaj
●35 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Bilim ve Teknoloji
- Vin Diesel, The Last Witch Hunter'ın Devam Filmi Uzerinde Calıştığını Acıkladı