DOOM 64, serinin yeni oyunu DOOM Eternal ile 20 Mart'ta Steam'e gelecek. Midway Games'in geliştirdiği orijinal DOOM 64, birinci şahıs nişancı oyunlarındaki başarısıyla one cıkan Nightdive Studios tarafından yenilendi.
1997 yılında Doom II'nin devamı olarak Nintendo 64 icin piyasaya surulen DOOM 64, şimdi yeni bolumlerle geri donuyor. DOOM 64'un kıdemli geliştiricisi James Haley verdiği bir roportajda, "Sonunda oyuncular Doomguy'ın destanında orijinal hikayeyi tamamladıktan sonra yeni bolumler acma fırsatına sahip olacaklar" dedi.
[h=2]Yeni DOOM 64'te FPS limiti yok[/h]
DOOM 64'un oyun motoru geliştiricisi Samuel Villarreal, oyunun 120 FPS'de ve hatta donanımı destekleyenler icin 1000 FPS'de calışabileceğini doğruladı. Villarreal ayrıca, yeni Doom 64'te orijinal oyunda John Carmack tarafından kullanılan bir tekniği de uyguladığını acıkladı.
Oyuncular, DOOM 64'te Cehennem'in dunyayı istila etmesine engel olmak icin yaratık ordularına karşı mucadele verecek ve İblislerin Başı'nı avlamaya calışacaklar. Aksiyon dolu 30'dan fazla seviyede hayatta kalmaya calışırken, iblislerin kokunu kurutmaya yardımcı olacak gelişmiş silahları ve sırları keşfedecekler. DOOM Eternal'ı on sipariş veren oyuncular DOOM 64'un dijital surumunu ucretsiz olarak elde edebilecekler.

[h=2]DOOM 64 minimum sistem gereksinimleri:[/h] 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir İşletim Sistemi: Windows 10 İşlemci: Intel Core i5-750 Bellek: 8 GB RAM Ekran Kartı: R7 240 | GTX 660 | Intel HD 530 [h=2]DOOM 64 onerilen sistem gereksinimleri:[/h] 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir İşletim Sistemi: Windows 10 İşlemci: Intel Core i5-2400 | AMD Phenom II X6 1075T 3.0 GHz Bellek: 8 GB RAM Ekran Kartı: GTX 780 | R9 290X