En fazla aboneye sahip YouTuber olan Felix Kjellberg, nam-ı diğer PewDiePie, zaman zaman yaptığı acıklamalar ve paylaşımlarla eleştiri oklarının hedefinde kalsa da, sosyal medya dunyasının en sevilen simalarından biri.
İsvecli YouTuber, kanalında yayınladığı son videosunda, altı yarışmacının aralarından hangisinin ‘sahte oyuncu’ olduğunu tahmin etmeye calıştığı bir iceriği yorumladı. Video sırasında gecmişine dair bazı anılar paylaşan PewDiePie, İsvec’te buyuduğunu ve video oyunları oynadığını herkesten gizlemek zorunda kaldığını soyledi.
“Gencken hatırlıyorum, insanlara bir oyuncu olduğumu soylemekten cekinirdim. Cunku sosyal becerilerden yoksun gibi gorunmek istemezdim. Yargılanmaktan cekinirdim. Şimdi insanlar oyuncu olmaktan hoşlanıyor” diyen unlu isim, daha sonra sahte bir oyuncunun nasıl tespit edileceği ile ilgili kendince cok onemli bir tuyo verdi.
"Birisinin sahte bir oyuncu olup olmadığını anlamanın en harika yolu nedir biliyor musunuz? Ondan, en sevdiği Dark Souls oyunlarını sıralamasını iste. Ya da genel olarak sadece en sevdiği Dark Souls oyununu sor. Eğer Dark Souls 2'yi secerse veya en uste koyarsa, bil ki o sahte bir oyuncudur” ifadelerini kullanan PewDiePie, bu sozlerle grafikleri yonunden bekleneni vermediği icin kotu eleştiriler alan Dark Souls 2’den hic haz etmediğini gostermiş oldu.
Gectiğimiz ağustos ayından itibaren kanalında Minecraft videoları yayınlayan İsvecli YouTuber, bir anlamda koklerine geri donmuştu. PewDiePie’ın gectiğimiz gunlerde 4 aylık bir aranın ardından yayınladığı ilk Minecraft videosu, sadece iki gun icinde 8 milyona yakın goruntuleme almıştı.
[h=2]PewDiePie’ın yayınladığı son videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz[/h]
PewDiePie, Gercek Bir Oyuncuyu Sahte Olandan Ayıran Şeyi Acıkladı
Bilim ve Teknoloji0 Mesaj
●25 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Bilim ve Teknoloji
- PewDiePie, Gercek Bir Oyuncuyu Sahte Olandan Ayıran Şeyi Acıkladı