Xiaomi, Redmi 6 Pro'yu 2018'in ilk yarısında piyasaya surdu ve daha sonra telefonu, stok Android Oreo ile Mi A2 Lite olarak yeniden satışa sundu. Şirket, 2019'un başlarında Mi A2 Lite'ı Android Pie'a gecirdi ve şimdi de bazı bolgelerde telefonları Android 10'a guncellemeye başladı.
Xiaomi, Android 10 guncellemesini V11.0.2.0.QDLMIXM surum numarasıyla yayınlıyor. Guncellemeyle ilgili bilgiler MIUI forumlarındaki Mi A2 Lite Yonetim Ekibi ve moderatorler tarafından onaylandı. Eğer Mi A2 Lite cihazlarda Android 10'a bağlı herhangi bir sorun bulunmazsa, guncelleme yakında daha geniş bir kullanıcı kitlesine sunulacak.
Mi A2 Lite, Android 10 ile birlikte Karanlık Mod'a, yeni gezinme hareketlerine ve Google'ın işletim sisteminin son surumu icin tanıttığı diğer tum işlevlere kavuşuyor. Kullanıcıların herhangi bir uygulamada videolara, podcast'lere ve sesli mesajlara tek bir dokunuşla otomatik olarak altyazı eklemesini sağlayan Live Caption ozelliği de yeni guncellemeyle birlikte geliyor.
Tum bu yeni ozelliklerin yanı sıra Mi A2 Lite'ın Radio FM uygulaması, Qualcomm tarafından geliştirilen benzer bir uygulama ile değiştiriliyor. Guncellemedeki diğer kucuk ozellikler arasında; işitme cihazları icin doğrudan ses akışı desteği ve cinsiyete dayalı emojiler de var.
Xiaomi, yakın zamanda Mi A3 icin Android 10 guncellemesini geri cekmişti. Mi A3 sahipleri, guncellemeden sonra uygulama cokmeleri, yanıt vermeyen ekran ve parmak izi sensoru gibi sorunlarla karşılaşmıştı.
[h=2]Xiaomi Mi A2 Lite Ozellikleri:[/h] İşlemci: Snapdragon 625 RAM: 4 GB Depolama: 64GB Ekran: 5.84 inc Full HD+ Arka Kamera: 12MP Sony IMX486 sensor + 5MP Samsung S5K5E8 sensor On Kamera: 5MP Batarya: 4000mAh İşletim Sistemi: Android One Bağlantı: 4G VoLTE, Wi-Fi 802.11 a/b/g/n, Bluetooth 4.2, GPS + GLONASS
Xiaomi Mi A2 Lite, Android 10 Guncellemesini Almaya Başladı
Xiaomi0 Mesaj
●34 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Mobil Cihazlar Forumu
- Android Telefonlar
- Xiaomi
- Xiaomi Mi A2 Lite, Android 10 Guncellemesini Almaya Başladı