FPS tutkusunu son damlasına kadar yaşatmayı başaran DOOM serisi, 1993 yılında yaptığı cıkıştan bu yana hÂl sevilerek oynanıyor. DOOM serisi, bugune kadar 8 ayrı oyuna ve 4 farklı spin-off’a ev sahipliği yapmış olsa da bu sayı gelecekte şuphesiz artmaya devam edecektir.
Zira Bethesda, DOOM ile kazandığı sadık kitleyi muhtemelen kaybetmek istemeyecektir. İşte DOOM kitlesini sevindirecek, DOOM’u hic denememiş olanların da bir kez oynamalarını sağlayacak serinin yeni oyunu DOOM Eternal, onumuzdeki haftalarda bizlerle buluşacak.
[h=2]DOOM Eternal sistem gereksinimleri:[/h]
DOOM Eternal, bir onceki DOOM oyunundan aldığı ve geliştirdiği mekanikleri bizim onumuze sunacak. Oyun, bugune kadar yayınlanan goruntulerde ve videolarda bir hayli guzel grafiklere sahip olarak gozukse de sistem gereksinimleri hakkında resmi bir acıklama bulunmuyordu.
Bugun, DOOM Eternal’ın geliştiricisi Bethesda, oyunun merakla beklenen sistem gereksinimlerini Steam Mağazası’ndaki DOOM Eternal sayfasında yayınladı. Bethesda, Steam sayfasında sistem gereksinimlerini yayınlamış olsa da nedendir bilinmez sayfayı guncelleyerek bu bilgileri kaldırmakta gecikmedi.
Bethesda, Steam sayfasında sistem gereksinimleri bilgilerini kaldırmış olsa da elbette serinin takipcileri bu bilgiye kaldırılmadan once ulaştı. İşte DOOM Eternal’ı oynamanız icin karşılamanız gereken minimum ve maksimum sistem gereksinimleri şu şekilde:
[h=3]DOOM Eternal minimum sistem gereksinimleri:[/h] 64 bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir. İşletim sistemi: 64 bit Windows 7 / 64 bit Windows 10 İşlemci: Intel Core i5 3,3 GHz ya da AMD Ryzen 3 3,1 GHz Bellek: 8 GB RAM Ekran kartı: NVIDIA GeForce GTX 970 (4GB), GTX 1060 (6 GB), GTX 1650 (4 GB) ya da AMD Radeon R9 290 (4 GB), RX 470 (4 GB) Depolama: 50 GB kullanılabilir alan Ek notlar: 1080p, 60 FPS, duşuk grafik kalitesi. [h=3]DOOM Eternal onerilen sistem gereksinimleri:[/h] 64 bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir. İşletim sistemi: 64 bit Windows 7 / 64 bit Windows 10 İşlemci: Intel Core i7 6700K ya da AMD Ryzen 7 1800X Bellek: 16 GB RAM Ekran kartı: NVIDIA GeForce GTX 1080 (8 GB), RTX 2060 (8 GB) ya da AMD Radeon RX Vega56 (8 GB) Depolama: 50 GB kullanılabilir alan Ek notlar: 1440p, 60 FPS, yuksek grafik kalitesi.
DOOM Eternal’ın Sistem Gereksinimleri Belli Oldu
Bilim ve Teknoloji0 Mesaj
●36 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Bilim ve Teknoloji
- DOOM Eternal’ın Sistem Gereksinimleri Belli Oldu