Bir yıldan daha uzun bir sure once ulkemizde de satışa cıkan Xiaomi Pocophone F1, o gunden bu yana guncelleme almaya devam ediyor. Xiaomi, akıllı telefon kullanıcılarının isteklerine yanıt verme yolunda gecikmeden hamleler yapmaya devam ediyor.
Xiaomi’nin Pocophone adı altında cıkardığı ilk telefon olan Pocophone F1, 2018 yılında cıkış yapmış olmasına rağmen sunduğu ozelliklerle ve fiyatıyla hÂl guzel bir secim olarak anılıyor. İşte bugun, bu akıllı telefon icin bir guncelleme daha yayınlandı.
[h=2]Xiaomi Pocophone F1, Android 10 guncellemesine kavuştu:[/h]
Xiaomi, Pocophone F1 icin yayınladığı yeni guncellemeyle birlikte cihaza uzun zamandır beklenen Android 10 işletim sistemini getirdi. Bazı kaynaklara gore bu guncelleme, ocak ayında belli sayıda kullanıcıya gonderilmiş olsa da bugun tum Pocophone F1 kullanıcıları Android 10’a kavuştu.
Pocophone F1’e gelen son guncelleme, Android 10 işletim sisteminin yanı sıra icinde bulunan MIUI 11 arayuzune de birkac ozellik getirdi. Pocophone F1, gunumuzun en sevilen trendi olan karanlık modu elde etmekle birlikte yeni yazı tipleri ve daha gelişmiş guvenlik onlemlerine kavuştu.
Xiaomi Pocophone F1 kullanıcısıysanız ve Android 10 guncellemesi henuz size ulaşmamışsa endişe etmenize gerek yok cunku guncelleme birkac gun icerisinde size de gelecektir. Bununla birlikte zaman zaman elle guncellemeyi kontrol etmek icin telefonunuzun Ayarlar kısmına girmeyi unutmayın. Yeni bir telefon arıyorsanız ve Pocophone F1’i daha once hic duşunmediyseniz, cihazın ozelliklerini aşağıdaki listede gorebilirsiniz.
[h=2]Xiaomi Pocophone F1 ozellikleri:[/h]
Ekran: 6,18 inc (2246×1080 piksel) Full HD+ İşlemci: Qualcomm Snapdragon 845 RAM: 6 GB / 8 GB Depolama: 128 GB / 256 GB Arka Kamera: 12 MP, f/1,9 diyafram, Sony IMX363 sensor + 5 MP On Kamera: 20 MP, f/2,0 diyafram Batarya: 4.000mAh, Quick Charge 3.0 Bağlantı: 4G+ VoLTE, Wi-Fi 802.11 ac (2.4GHz + 5GHz), Bluetooth 5, GPS + GLONASS, USB Type-C İşletim Sistemi: Android 10
Xiaomi Pocophone F1, Android 10 Guncellemesine Kavuştu
Xiaomi0 Mesaj
●36 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Mobil Cihazlar Forumu
- Android Telefonlar
- Xiaomi
- Xiaomi Pocophone F1, Android 10 Guncellemesine Kavuştu