Turkiye de dahil olmak uzere dunyanın pek cok ulkesinde aktif olarak hizmet veren Netflix, 100 milyondan fazla aboneye sahip. Kullanıcılar, yaptıkları aylık odemenin karşılığında Netflix'te bulunan hemen her kategorideki orijinal ve lisanslı iceriklere erişebiliyorlar. Platform, hizmet verdiği ulkeler bazında da icerikler oluşturup bunları da tum kullanıcıların hizmetine sunuyor.
Netflix'in Turkiye ozelinde urettiği bazı icerikler de bulunuyor. Gectiğimiz donemlerde Hakan: Muhafız ve Atiye gibi dizilerle abonelerinin dikkatini uzerine ceken Netflix, ilerleyen donemlerde de yeni Turk yapımı icerikler yayınlayacak. Şimdiyse sizlere, Netflix'in ilk Turk dizisi olan Hakan: Muhafız'ın seyirciler tarafından nasıl yorumlandığından bahsedeceğiz.
Hakan: Muhafız'ın ilk sezonu 2018 yılında yayınlandı ve Netflix kullanıcılarından tam not aldı. Turkiye'deki Netflix kullanıcılarının yanı sıra diğer ulkelerdeki kullanıcıların da ilgisini ceken dizi, 2019 yılının ortalarında da ikinci sezonuyla geri dondu. Dizinin ikinci sezonu da Netflix kullanıcıları tarafından bir solukta bitirildi.
[h=2]Hakan: Muhafız'ın ucuncu sezonu, bugun itibarıyla Netflix'te[/h] Netflix, bugun yaptığı bir duyuru ile ilk Turk dizisi Hakan: Muhafız'ın ucuncu sezonunun yayında olduğunu duyurdu. Yani dizinin hayranları, an itibarıyla bu dizinin ucuncu sezonunu baştan sona kadar izleme imkanına sahipler. Peki internetin en onemli sinema platformlarından bir tanesi olan IMDb, Hakan: Muhafız ile ilgili ne duşuyor? Dilerseniz şimdi, bu sorunun yanıtını irdeleyelim.
[h=2]Hakan: Muhafız'ın IMDb kullanıcılarından aldığı puan[/h]
IMDb, dunyanın en populer cevrimici sinema platformu. Platformdaki milyonlarca kullanıcı, yıllardır vizyona giren ya da televizyon kanalları aracılığıyla yayınlanan dizi ve filmler ile ilgili yorumlar yapıyorlar. Hakan: Muhafız'ın detaylarına baktığımızda ise 27 bin 440 kullanıcının bu diziyle ilgili puan verdiğini ve bu puanların ortalamasının 10 uzerinden 7 olduğunu gorebiliyoruz.
[h=2]Hakan: Muhafız'a yoneltilen bazı yorumlar[/h]
Oldukca kalabalık bir Netflix izleme listesine sahibim. Hakan: Muhafız'a denk geldiğimde bu yapımın bir Turk produksiyonu olduğunu fark ettim, verilen puanlar ve acıklamalar dikkatimi cekti. Dizinin coğu dublajlı, bu yuzden rahatlıkla izleyebiliyorsunuz. Konu ilginc ve karakterler de ilgi cekici (Hakan, başlangıcta bir super kahraman değil ve bu rahatlatıcı, kadın karakterler hayli guclu). Ben Turk, Avrupalı, Asyalı ya da bir cocuk değilim. Ama iyi ki bu diziyim izledim. İkinci sezon icin sabırsızlanıyorum.
Bu bir super kahraman filmi ama gercekten iyi. Iron Fist'ten daha iyi (Demir Yumruk)
Diziyi sevdim ancak her zaman olduğu gibi bir şeyler eksikti. Daha onceden de Turk dizileri ve filmleri izlemiştim ancak bu dizi, diğerlerinden farklı ve muhteşem. 3. bolume kadar etkilenmedim ancak 3. bolum itibarıyla karakterlere ve diğer şeylere alıştım. Bu dizide potansiyel goruyorum. Daha once İstanbul'a gittim ama diziyi izledikten sonra bir kez daha gitmem gerektiğini fark ettim. Ayrıca Cağatay Ulusoy cok yakışıklı.
Harika bir dizi. Konusu ilginc ve oyuncular gayet iyi. Bence ikinci sezon birincisinden daha iyi olacak cunku son sahnede anlatılacak hala cok fazla şeyin olduğunu gosterdiler. Her bolum, kendisini daha fazla izlemeniz gerektiğini hissettiriyor.
Netflix'te ilk kez dublajlı bir dizi izledim. Diziden keyif aldım ama bazı kusurları vardı. Oyunculuklar iyi, hikayenin potansiyeli var. Dizideki ana kotu adam, tahmin edilebiliyordu. Beğendim ve ikinci sezonu mutlaka izleyeceğim. İstanbul'u daha cok gostermelerini istiyorum cunku ABD'deyiz ve Turk mimarisini daha cok gormek istiyoruz.
İşte bazı IMDb kullanıcıları, Hakan: Muhafız ile ilgili olarak bunları duşunuyorlar. Peki sizin bu diziyle ilgili goruşleriniz nedir? Hakan: Muhafız'ı izlemekten keyif alıyor musunuz? Fikirlerinizi bizimle paylaşabilirsiniz.
Netflix Dizisi Hakan: Muhafız’ın Guncel IMDb Puanı
Bilim ve Teknoloji0 Mesaj
●27 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Bilim ve Teknoloji
- Netflix Dizisi Hakan: Muhafız’ın Guncel IMDb Puanı