Dunyanın onde gelen cevrimici yayın platformlarından Netflix, heyecanla beklenen F1 belgeseli Drive to Survive ’ın ikinci sezonunu 28 Şubat ’ta izleyicilerinin beğenisine sunmuştu. Birinci sezonda olduğu gibi toplam 10 bolumden oluşan seri, suruculer, takım mudurleri ve sahipleri arasında pistte ve pist dışında neler yaşandığını tum cıplaklığıyla gozler onune seriyor.
Drive to Survive ’ın ikinci sezonunda izlediğimiz pilotlardan biri olan Max Verstappen, Netflix ’in kendisini olduğundan daha farklı gosterdiğini soyluyor. “Bunun gercek ben olduğunu duşunmuyorum. Sorun, sizi her zaman istedikleri gibi konumlandırıyor olabilmeleri” diyen Hollandalı F1 pilotu, “Ne soylerseniz soyleyin, sizi umursamaz gostermeye calışacaklar ya da sizi dizinin hikayesine uyan bir şeye donuşturmeye calışacaklar” ifadelerini kullanıyor.
Asıl amacın heyecan yaratmak olduğunu belirten Verstappen, "Bu yuzden herkesin heyecan verici olması gerekiyor, bu yuzden sizi bolume uygun olacak şekilde konumlandırıyorlar. Bir roportaj yapıyorsunuz ve bunu farklı şartlarda kullanıyorlar. Acıkcası bunu hic sevmedim” dedi.
F1 ’in en renkli simalarından biri olan ve zaman zaman yaptığı cıkışlarla dikkatleri uzerine toplayan Red Bull-Honda pilotu, “Ben sadece kendim olmayı seviyorum. Konuşmam gerektiğinde konuşuyorum ve soyleyecek bir şeyim yoksa hicbir şey soylemiyorum” ifadelerini kullanıyor.
Verstappen, duygularını cok fazla acığa cıkardığını duşunmediğini, sadece basit davrandığını soyluyor. Kazanmak icin her şeyi yaptığını belirten Hollandalı surucu, “Cunku bu benim hayatım ve tutkum. Bazen kibirli ya da ona benzer gorunebilirim ama kazanmak icin F1'deyim” diyor.
[h=2]Drive to Survive'ın ikinci sezon fragmanı[/h]
Unlu F1 Pilotu Max Verstappen: Netflix, Beni Olduğumdan Farklı Gosterdi
Bilim ve Teknoloji0 Mesaj
●27 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Bilim ve Teknoloji
- Unlu F1 Pilotu Max Verstappen: Netflix, Beni Olduğumdan Farklı Gosterdi