Xiaomi'nin alt markası olan Redmi, ulkemizde de bir hayli populer olan Redmi Note 8 serisinin ardından şimdi de Redmi Note 9 serisiyle karşımıza cıkmaya hazırlanıyor. Redmi'nin Hindistan Twitter hesabı, Redmi Note 9 serisinin 12 Mart'ta tanıtılacağını duyurdu.
Resmi tanıtım gorsellerinde Redmi Note 9'un arka tarafta kare şekilde yerleştirilmiş dortlu kamera kurulumuyla geleceği goruluyor. Ayrıca akıllı telefonun Amazon sayfasında yeni Redmi Note 9'un ustun tasarım, surukleyici oyun deneyimi, guclu bir işlemci ve gelişmiş hızlı şarj ozellikleri sunacağı da one suruluyor.
Bir diğer tanıtım gorselinde Xiaomi Hindistan başkanı Manu Kumar Jain yer alıyor ve fotoğrafta, telefonun alt yarısı gorunuyor. Tanıtım gorseline gore, Redmi Note 9'un alt kısmında USB Type-C bağlantı noktası, kulaklık jakı ve hoparlor ızgarası yer alacak.
Redmi Note 9 serisi akıllı telefonların teknik detayları ya da tasarımının eksik kalan kısmı hakkında herhangi bir bilgi ortaya cıkmadı. 12 Mart'ta gercekleşecek olan etkinlik sonrası telefonlar muhtemelen hemen satışa cıkacak.
Redmi Note 8 serisi gibi Note 9'un da ilk olarak Hindistan'da piyasaya surulmesi bekleniyor. Xiaomi, yılın ortalarına doğru Redmi Note 9 ve Redmi Note 9 Pro'yu Avrupa ile birlikte Turkiye ’de de satışa sunabilir.
Redmi Note 9 Serisinin Tanıtım Tarihi Belli Oldu
Bilim ve Teknoloji0 Mesaj
●14 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Bilim ve Teknoloji
- Redmi Note 9 Serisinin Tanıtım Tarihi Belli Oldu