HMD Global ile guclerini birleştiren Nokia, en yeni amiral gemisi Nokia 9.2 ’yi piyasaya surmeye hazırlanıyor. Şu an itibariyle, bu cihazın Nokia 9.2 olarak adlandırılacağını kesinlikle soyleyemeyiz. Bununla birlikte, spekulasyonlar bu isimlendirmeyi destekliyor gibi de gorunmuyor değil.
[h=2]Nokia 9.2, dort arka kamera ile gelebilir:[/h]
Finlandiyalı şirket tarafından kullanıcıların beğenisine sunulması beklenen telefonun ortaya cıkan goruntuleri, yuvarlak “Oreo” dort arka kamera kurulumunun cihazda yer alacağını gosteriyor. Ben Geskin adlı bir sosyal medya kullanıcısı tarafından paylaşılan goruntulere bakılırsa, arka tasarım, Nokia 9 PureView'da yer alan 5 ’li kamera dizilişinin yerine, “Oreo” arka dort kamera cozumune yer veriyor.
Telefonun tanıtım tarihine gelecek olursak; bazı kaynaklara gore, Nokia 9.2 ’nin lansmanı 2020 sonbaharına ertelenebilir. Oyle ki, soz konusu tarih icin Eylul-Kasım ayları işaret ediliyor. Belirtilenlere gore, bu akıllı telefon Android 10 işletim sistemiyle calışacak. 8 GB RAM RAM ve 128 GB dahili depolama ve Qualcomm ’un en yeni yonga seti Qualcomm Snapdragon 865 SoC ile geleceğine dair raporlar da mevcut.
[h=2]Telefonun kamera ozellikleri:[/h]
P-OLED bir ekrana sahip olan Nokia 9.2, 1440 x 2560 piksel cozunurluğe ve 490 ppi piksel yoğunluğunu iceriyor. Soylentilere gore, telefon, 24 MP ’lik on kamera ile geliyor. Soz konusu kamera, ekranın icerisine entegre edilecek. Nokia, bunu yapmayı başarabilirse, dunyada bir ilke imza atacak. Arka dortlu kameranın tamamı ise 13 MP. Arka kameralar dijital zoom, otomatik flaş, yuz algılama, odaklanma icin dokunma gibi ozellikler barındırıyor.
4500 mAh pil gucune sahip olacak telefonun hızlı şarj kapasitesi ile ilgili bir bilgi ise henuz yok. Bağlantı icin ise WiFi, Bluetooth, GPS, Volte ve NFC gibi secenekler yer alıyor. Nokia 9.2 ile ilgili gelişmelerden ve tanıtım gunune dair izlenimlerden haberdar olmak icin bizi takip etmeye devam edin.
Nokia'nın Yeni Amiral Gemisi 9.2 İcin Yeni Bilgiler Ortaya Cıktı
Bilim ve Teknoloji0 Mesaj
●29 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Bilim ve Teknoloji
- Nokia'nın Yeni Amiral Gemisi 9.2 İcin Yeni Bilgiler Ortaya Cıktı