Cin merkezli teknoloji devi Huawei, bir yılı aşkın suredir kuresel anlamda kotu performans sergiliyor gibi gozukse de dur durak bilmeden yeni urunlerini kullanıcılara sunmaya devam ediyor. Şirket, ozellikle gectiğimiz aylarda orta segmentteki yeni telefonlarıyla dikkat cekmeyi başarmıştı.
Huawei ’nin orta segment akıllı telefon serisi Enjoy, butce dostu olması nedeniyle bircok kullanıcıdan olumlu geri donuş alıyor. Enjoy serisine katılan son uye Huawei Enjoy 10s de olumlu yorumlar alan akıllı telefonlar arasında yer alıyor. Bugunse seriye yeni bir akıllı telefonun daha katılacağını oğrendik.
[h=2]Huawei Enjoy 10e'nin tanıtım tarihi belli oldu:[/h]
Huawei Enjoy akıllı telefon serisine katılacak yeni cihaz, Enjoy 10 ailesinin yeni uyesi olacak. Huawei Enjoy 10 ailesine katılacak yeni uye, Huawei Enjoy 10e olarak adlandırılacak. Huawei tarafından Cin ’in sosyal medyası Weibo ’da paylaşılan posterle birlikte akıllı telefonun tanıtım tarihi de gun yuzune cıktı.
Huawei ’nin yaptığı paylaşıma gore Enjoy 10e, bu hafta pazar gunu yani 1 Mart 2020 ’de tanıtılacak. Cinli şirket, Weibo uzerinden yaptığı paylaşımda akıllı telefonun tanıtım tarihini paylaşsa da cihazın ozellikleri ve fiyatı hakkında hicbir şey paylaşmadı ancak bu konuda da bazı iddialar yok değil.
İddialara gore Huawei Enjoy 10e, cok yuksek ihtimalle duşuk butceli telefonlar arasında yer alacak. Gectiğimiz gunlerde TENAA ve Geekbench ’te MediaTek Helio P35 işlemcili bir cihaz gorulmuştu. Bazı iddialara gore bu cihaz, Huawei Enjoy 10e'ydi.
TENAA ve Geekbench ’te gorulen cihaz gercekten de Huawei Enjoy 10e ise cihazın 5.000 mAh ’lik devasa bir bataryayla gelebileceğini soyleyebiliriz ancak cihazın kamera kısmında cok fazla şey beklememekte fayda var. Huawei Enjoy 10e hakkında yapılan fiyat tahmini ise 150 dolar, yani vergisiz fiyat olarak yaklaşık 930 TL.
Huawei Enjoy 10e’nin Tanıtım Tarihi Acıklandı
Huawei0 Mesaj
●27 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Cep Telefonları ve Tabletler
- Android Telefonlar
- Huawei
- Huawei Enjoy 10e’nin Tanıtım Tarihi Acıklandı