Merhaba arkadaslar basligimdan da anlasilacagi gibi yilbasi kutlamalari hakkinda bisey solemek istedim.Malum yilbasi yaklasio ve biz (biz: yilbasiyla aslinda alakasi olmayan biz) herkezden fazla heyecan yapioruz. Tv yi izliorum cok sasiorum duruma neymis yilbasinda sevgilime ne alacam, yilbasi gecesi nereye gidicem aman evde kalmayayim, yilbasi gecesi ne giyecem.Ana haber bultenini izliordum gelecek sene yilbasi ile kurban bayrami ayni tarihe denk geliyormus, ve haber'de bunu cifte bayram olarak gecior yani yilbasi da bizim bayramimizmis (bunu da yeni ogrenmis oldum) konu:kurban kesilen gun alkol alinirmi (
), bu soruyu yoldan gecen vatandasa yoneltiolar ve cogu kisiden de bence bir sakincasi yok cevabi alinior. Neden anlattim ben simdi bunlari; bu bizim kutlamamiz gereken bir olay deil arkadaslar ya gercekten artik kendimize gelmemiz gerek ben uzuluorum bu duruma millet kurban bayramini kutlayacagina yilbasi kutlamaya kadar varmissa artik soyle bi durup dusunmek gerekir. Hem dinimizce, hem adetimizce....
Peki sizce? Olayi abartmismiyim kendi kendime mi endiseleniyorum yoksa haklimiyim? Dusuncelerinizi yazin arkadaslar konusalim 
Saygilar Sevgileer
not: konuyu nereye acayim diye dusundum en sonunda buraya actim iste.