Eskişehir'de Zehra A., nişanlısını ormanlık alana goturup boğazından bıcaklayarak oldurdu. Jandarma ekiplerince, Emrah Ozturk'un kent ormanı girişinde oldurulmesine ilişkin yakalanan Zehra A. (22), ifadesi alındıktan sonra adliyeye sevk edildi.
[h=3]"SANA SURPRİZİM VAR, GOZLERİNİ KAPAT" DEDİKTEN SONRA NİŞANLISININ BOĞAZINI KESMİŞ[/h] Savcılık sorgusunun ardından cıkarıldığı hakimlikce tutuklanan Zehra A, adliyeden cıkarılırken cinayetin nedenini soran gazetecilere "Anlatılanların hepsi yalan, bir nedeni var." yanıtını verdi. Jandarmadaki ifadesinde "Sana surprizim var, gozlerini kapat." diyerek nişanlısı Ozturk'u bıcakladığını belirten zanlının, savcılık ve hakimlikteki sorgusunda "Ormanda bana yanaşmaya calıştı, istemeyince bıcak cıkardı. Boğuşma sırasında boğazı kesildi ve bıcaklandı." diyerek kendini savunduğu oğrenildi.
[h=3]ONCEKİ NİŞANLISINI DA BICAKLAMIŞ[/h] Kars'ta 2018'de nişanlanıp ayrılan Zehra A'nın bu kişiyi de bıcakla yaraladığı ortaya cıktı. Bu olay nedeniyle "basit yaralama" sucundan bir sure cezaevinde tutulan şuphelinin, "Ailemin baskıları nedeniyle nişanı atamıyordum. Hatta kendi ailem, nişan atmaya razı olmadıkları icin 'Buradan cenazen cıkar.' diyorlardı. Evlenmek istemiyordum, okumak istiyorum. Universite sınavına hazırlanıyorum." savunmasını yaptığı kaydedildi.
[h=3]NE OLMUŞTU?[/h] Ihlamurkent Mahallesi'nde yaşayan Emrah Ozturk'ten (28) haber alamayan yakınlarının ihbarı uzerine guvenlik ve iş yeri kameralarını inceleyen polis ekipleri, bu kişi ile nişanlısı Zehra A'nın Eskişehir-Seyitgazi kara yolundaki ormanlık alana girdiğini ancak genc kızın buradan tek başına ayrıldığını belirlemişti. Ormanlık alanda yapılan incelemede, bıcaklanarak oldurulen Ozturk'un cesedi bulunmuş, katil zanlısı Zehra A. ise Antalya'ya kacmak isterken yakalanmıştı.

Genc kadın, ayrılmak isteyen nişanlısının boğazını keserek oldurdu Kaynak: AA
[h=4]Haber Videosu[/h]: Nişanlısının boğazını keserek olduren genc kız, cinayet anını anlattı