Osmaniye'de, 35 yaşındaki İsmail Otlu, 10 yaşından bu yana gunluk 5 litre kola icerek yemek yemeden su icmeden yaşamını surduruyor.
[h=3]GUNDE 5 LİTRE KOLA İCİYOR[/h] Kadirli ilcesi Andırın Caddesi uzerinde pastane işletmeciliği yapan tatlı ustası İsmail Otlu (35) 10 yaşında başladığı kola icme alışkanlığından dolayı bağımlı oldu. Onceleri gunluk 1 litre 2 litre kola icen İsmail Otlu zaman icerisinde kendisinde bağımlılık yapan kolayı 5 litreye cıkardı. Sabah uyanınca ilk işi kola icmek olan genc adam, bazen 5 litre kimi zamanlar ise 5 litrenin uzerinde kola iciyor.
[h=3]YEMEK DAHİ YEMİYOR[/h] Uzun zamandır hic su icmediğini soyleyen İsmail Otlu, yemek dahi yemediğini sadece oğlen arası bazen simit bazen de poğaca ile karnını doyurduğunu belirtti. Kola icmediği zamanlarda baş ağrısı cektiğini strese girdiğini belirten İsmail Otlu, farklı bir marka kolayı ise ağzına dahi alamadığını soyledi.
[h=3]"İCKİM, SİGARAM YOK, KOTU ALIŞKANLIĞIM BU"[/h] Kendisini rahatsız etse de bugune kadar bu bağımlılıktan kurtulmayı hic denemediğini belirten Otlu, "10 yaşından bu yana kola iciyorum. Bağımlılık oldu ister istemez. 2, 2 bucuk litre ile başladık şimdi 5 litreye kadar cıktı. Bu bağımlılık bana yarın bir gun nasıl bir hastalık olarak geri doner bilemiyorum. İctiğim marka belli. Farklı bir marka kola icemiyorum. İctiğim zaman bende mide bulantısı yapıyor. Su işi yok bende. Su icemiyorum. Yemek dahi yiyemiyorum. Oğleni simitle borekle geciştiriyorum. Yarın bir gun ne getirir bilemiyorum ama bağımlısı oldum bırakamıyorum. İckim sigaram yok kotu alışkanlığım bu" şeklinde konuştu.
[h=3]"BENİ DE BAĞIMLI YAPTI"[/h] Kola bağımlısı İsmail Otlu iş yerine gelen arkadaşlarına da kola ikram ediyor. İş yeri yakınında seyyar satıcı arkadaşı Tamer Onu ise, "Bizi bıktırdı. Ben bu caddede seyyar satıcıyım. Kola icmeye surekli beni de cağırıyor beni de bağımlı yaptı 1 litre kola da ben iciyorum" şeklinde konuştu.
Kaynak: İHA
[h=4]Haber Videosu[/h]: 25 yıldır gunde 5 litre kola icerek hayatta kalıyor