Windows, macOS, Linux, Xbox One, PlayStation 4 ve Wii U platformları icin Squad studyosu tarafından yayınlanan Kerbal Space Program, hem eleştirmenler hem de oyuncular tarafından oldukca beğenilmişti.
2019 ’un sonlarında ise Kerbal Space Program 2 ’nin cıkış tarihinin ertelendiği duyurulmuştu ancak yaşanan bu gecikme, oyunun geliştirilme aşamasında herhangi bir yavaşlamaya sebep olmamıştı.
[h=2]Kerbal Space Program 2:[/h] Oyunun yeni geliştirici studyosu Private Division, oyunla ilgili bir tanıtım videosu yayınlandı. Yayınlanan videoda, bircok kişinin favori oyunları arasına girmeyi başaran Kerbal Space Program ’in devam oyunu ve oyundaki teknolojiler hakkında konuşuldu.
Yeni oyundaki teknolojilerden ilki, gercek hayatta kullanılmaktan cekinilen nukleer iticiler oldu. Nukleer, gecmişteki kullanım şekilleri sebebiyle insanları korkutsa da oyundaki yeşil yaratıkların, nukleer iticileri kullanmaktan pek de cekinmediği anlaşılıyor.
Devam oyununda goreceğimiz bir diğer yenilikse teorik anlamda bir yakıt olan metalik hidrojen olacak. Metalik hidrojen, ilk Kerbal Space Program oyunundaki en gelişmiş roketlerde kullanılan oksitlenmiş sıvılardan cok daha guclu.
Uzayda bu yakıtı uretmekse gezegen kolonilerinin asıl odak noktası olacak. Metalik hidrojen roketleri, oyunun ortalarında rotalarını şekillendirmek icin manyetik alanları kullanacak. Oyunun sonlarındaysa yıldızlararası gecişte daha buyuk roketlerin kullanılması tartışılacak. Kerbal Space Program 2 ’de yer alacak olan roketlerden bir tanesi de absurt derecede guclu Torchship olacak.
Oyunun ne zaman cıkacağına dair henuz net bir bilgi bulunmasa da Nisan 2020 ile Mart 2021 arasında bir tarih duşunuluyor. Kesin cıkış tarihi icin belli bir sure daha beklemek zorundayız.
Kerbal Space Program 2 İcin Bir Tanıtım Videosu Yayınlandı
Bilim ve Teknoloji0 Mesaj
●24 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Bilim ve Teknoloji
- Kerbal Space Program 2 İcin Bir Tanıtım Videosu Yayınlandı