YouTube'a ara verdikten 37 gun sonra platforma geri donen PewDiePie, eski bir hedefe yeniden kilitlendi. PewDiePie, YouTube'a geri dondukten sadece iki gun sonra, meslektaşı Jake Paul'un yeni para kazanma girişimi olan Finansal Ozgurluk Hareketi'nin "aldatmaca" ve "tam bir sacmalık" olduğunu soyledi.
Gectiğimiz yıl Paul'u MysteryBrand adlı bir eşya kutusu acma sitesini genc takipcilerine tanıttığı icin eleştiren PewDiePie, paylaştığı yeni bir videoda Paul'u "kucuk yılan" olarak nitelendirdi ve alaycı bir şekilde, "Evet, finansal ozgurlumu duşunduğumde baktığım kişi Jake Paul'dur" dedi.
Paul, bu ayın başlarında Finansal Ozgurluk Hareketi'ni tanıtarak, ayda 20 dolar karşılığında finansal acıdan bağımsız olmak icin tavsiyeler vereceğini soyledi. Paul ayrıca, Amerikan eğitim sisteminin değersiz olduğunu ve insanlara bir yetişkin olarak finansal acıdan başarılı olabilmek icin bilmeleri icin gerekenleri oğretmediğini belirtmişti. PewDiePie, Paul'u başlattığı yeni akımı eleştirerek dalga gecti.
PewDiePie, Paul'u taklit ederek, "Bana odeme yaparak mali acıdan ozgur olabilirsiniz. Guvenin bana. Anlamıyorsunuz. Bana para odeyerek başlayabilirsiniz. YouTube'daki tum bu sonsuz iceriği yok sayın. Meşru insanlar, gercekten yasal ve ağırlıkları olan finansal tavsiyeler hakkında konuşuyorlar. Yapmamız gereken Jake Paul'a odeme yapmak." dedi. PewDiePie'ın eleştiri videosu YouTube trendlerinde 2 numaraya yerleşti. Goruntulerde Paul, web sitesine kaydoluyor; icerikleri, ozellikleri eleştiriyor ve Paul'un yeni fikrine inananlara guluyor.
PewDiePie, "Jake Paul, gercek değeri olmayan bir unlu. Tek yaptıkları zenginlik imajını yansıtmak ve artık daha fazla para kazanmak icin bundan da para kazanıyor. Bu dongude sıkıştı. Jake Paul'u herhangi bir şeyle veya herhangi biriyle değiştirebilirsiniz. Bu bir fark yaratmaz. Mesaj iyi. Okul sisteminin gunun şartlarına uymadığına katılıyorum ama Jake Paul size bu konuda ne oğretecek? Tam bir sacmalık, soylemenin bir anlamı yok." ifadelerini kullandı. PewDiePie ’nin videosu sert ve YouTuber'ın belirtildiği gibi, Finansal Ozgurluk Hareketi cok fazla ilgi kazanmış gibi gorunmuyor.
[h=2]PewDiePie'ın Jake Paul'u eleştirdiği video:[/h]
PewDiePie, Jack Paul'un Yeni Para Kazanma Girişimini Yerden Yere Vurdu
Bilim ve Teknoloji0 Mesaj
●36 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Bilim ve Teknoloji
- PewDiePie, Jack Paul'un Yeni Para Kazanma Girişimini Yerden Yere Vurdu