Ankara'da akademisyen olarak gorev yapan Ceren Damar, oğrencisi Hasan İsmail Hikmet tarafından olduruldu. Hikmet'in avukatı Vahit Bıcak muvekkilini savunurken Ceren Damar'ın 15 Temmuz'da FETO lehine tweetler attığını, Ceren Damar'ın muvekkilline cinsel saldırıda bulunduğunu soyledi. Tepki ceken sozlerin sahibi avukat Vahit Bıcak kendisini savunarak "Vicdanım cok rahat" diye konuştu.
Turkiye'nin konuştuğu cinayet olaylarından biri de Cankaya Universitesi Hukuk Fakultesi Araştırma Gorevlisi Ceren Damar Şenel'in oğrencisi Hasan İsmail Hikmet tarafından oldurulmesiydi. Olayın gorulduğu duruşmalarda da Hikmet'in avukatı Vahit Bıcak Ceren Damar Şenel'i suclayıcı sozleriyle tepki cekti.
[h=3]"GOREVİMİ LAYIKIYLA YAPTIM"[/h] Avukat Vahit Bıcak, bu sabah Kanal D'de Hakan Ural ve Nur Tuğba Algul'un Neler Oluyor Hayatta programına katıldı. Bıcak mahkemede soylediği sozlerine kendisine sorulması uzerine "Eleştirileri haklı bulmuyorum Eleştiriler tek taraflı, yanlı eleştiriler. Biraz avukatlık mesleğini bilmek lazım. Ben bu olayın tanığı değilim. Olayın taraflarını tanımıyorum. Durduk yere hicbir zaman cinayet işlenmez" dedi. "Vicdanınız rahat mı" sorusu uzerine de Vahit Bıcak "Vicdanım cok rahat. Gorevimi layıkıyla yaptım" ifadelerini kullandı.
[h=3]NELER OLMUŞTU?[/h] Avukat Vahit Bıcak, Hasan İsmail Hikmet'in Ceren Damar Şenel'i oldurmesinin gorulduğu davanın duruşmalarında Şenel'in 15 Temmuz'daki hain darbe girişiminin lehine tweet attığını belirtti. Avukat Vahit Bıcak, "Sanık maktulenin cinsel taleplerine boyun eğmek zorunda kalmıştır" diyerek muvekkilinin cinsel saldırıdan mağdur olduğunu ifade etti. Bıcak ayrıca, "Maktulun doymak bilmeyen arzu ve hırslarına karşı sanık, psikolojik bunalıma girmiş, tedavi gormuştur. Ceren Damar şu an hayatta olsaydı cinsel saldırıdan yargılanacaktı" sozleriyle buyuk tepki cekti. Sanık avukatının sozleri uzerine maktulun babası Mustafa Damar, "Muvekkilini damat olarak al o zaman" diyerek avukata tepki gosterdi. Acılı babanın sozleri uzerine avukat, "Siz almışsınız zaten" yanıtını verince salonda sesler yukseldi.
Son dakika: Ceren Damar Şenel davasında katile ağırlaştırılmış muebbet hapis cezası Ceren'in katili olan Hasan İsmail Hikmet'in avukatı Vahit Bıcak, mahkemedeki sozleriyle tepki cekti Son dakika: Maktule Ceren Damar icin cirkin ifadeler kullanan sanık avukatı Vahit Bıcak hakkında soruşturma [h=4]Haber Videosu[/h]: Ceren Damar'ın katilinin avukatı skandal sozlerini savundu: Vicdanım cok rahat
Ceren Damar'ın katilinin avukatı skandal sozlerini savundu: Vicdanım cok rahat
Gündemdeki Konular - Haberler0 Mesaj
●45 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Gündemdeki Konular - Haberler
- Ceren Damar'ın katilinin avukatı skandal sozlerini savundu: Vicdanım cok rahat