Karaman'da satın aldığı yeni aracı ile seyir halinde olduğu sırada sosyal medyadan canlı yayın yaparken kaza geciren surucu, yara almadan kurtuldu.
Kazımkarabekir ilcesinde, Ramazan Dikmen yonetimindeki 70 DY 625 plakalı pikap, Karaman-Konya kara yolunda seyir halindeyken takla attı. Vatandaşların yardımı ile aractan cıkartılan Dikmen, kazadan yara almadan kurtuldu. Konuya ilişkin gazetecilere acıklama yapan Dikmen, aracı ile eve giderken kaza yaptığını soyledi.
[h=3]YARDIMINA CEVREDEKİ VATANDAŞLAR KOŞTU[/h] Sosyal medya uzerinden canlı yayın yaparken kaza yaptığını anlatan Dikmen, şoyle konuştu: "Karaman'dan evime birkac gun once aldığım aracla giderken akşam yol kenarına birikmiş kar sebebiyle direksiyon hakimiyetimi kaybederek yoldan cıktım. Aracım ile karşı şeride doğru 2 takla attım. Kaza sonrası soğukkanlılığımı korudum. Beni goren cevredeki vatandaşlar yardımıma koştu. Beni gorup yardıma gelen 2 vatandaş aractan cıkmama yardım etti."
Kaynak: AA[h=4]Haber Videosu[/h]: Yeni aldığı aracıyla canlı yayın yapan surucu, şans eseri kurtuldu
Yeni aldığı aracıyla canlı yayın yapan surucu, şans eseri kurtuldu
Gündemdeki Konular - Haberler0 Mesaj
●41 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Gündemdeki Konular - Haberler
- Yeni aldığı aracıyla canlı yayın yapan surucu, şans eseri kurtuldu