Ulkemizde de hizmet veren bir firma olan Realme, bugun duzenlenen bir etkinlikle yeni nesil amiral gemisi telefonu Realme X50 Pro 5G ’yi duyurdu. Yalnızca akıllı telefonu tanıtmakla yetinmeyen Cinli firma, aynı zamanda onumuzdeki gunlerde piyasaya sureceği diğer yeni nesil urunler hakkında da bazı bilgiler verdi.
Bu urunlerin icinden en dikkat cekeniyse Xiaomi ’nin Mi Band ’ine rakip olacak Realme Band isimli bileklik oldu. Şirketin CEO ’su Madhav Sheth ’in Twitter hesabından paylaştığı bir gonderi, yeni bilekliğin tasarımını ve tanıtım tarihini gun yuzune cıkardı. Sarı ve siyah renklerin on planda tutulduğu bu akıllı bileklik, cok da uzak olmayan bir tarih olan 5 Mart 2020 ’de tanıtılacak.
[h=2]Realme Band, 5 Mart 2020 ’de gelecek:[/h]
Paylaşılan gorsele bakacak olursak tasarım anlamında bir akıllı bileklikten beklenen her şeyi sağlayan Realme Band, ekran arayuzunde saat, adımsayar, pil yuzdesi ve bağlandığı telefon hakkında bazı bilgiler barındırıyor. Bu noktada akıllı bilekliğin ozellikle fiyatı, Mi Band ile yarışabilmesindeki en onemli etken olacak. Fiyat ve diğer tum detayları oğrenmek icinse bir hafta daha beklememiz gerekiyor.
Urun gamını genişletmek isteyen Cinli firma; kişisel, ev ve seyahat olmak uzere 3 farklı urun kategorisine hitap etmeyi planlıyor. Bunların icinden kişisel urun kategorisi; kablosuz kulaklıklar, aktif gurultu onleme teknolojisine sahip kulaklıklar, akıllı saatler ve akıllı bileklikleri iceriyor.
Firmanın onumuzdeki gunlerde tanıtmayı planladığı ev urunleri arasında akıllı televizyonlar, akıllı hoparlorler, akıllı tartı ve robot supurge gibi pek cok alet bulunuyor. Bu urunlerin tanıtım tarihi henuz net bir şekilde bilinmese de tanıtım icin en yakın tarih olarak 2020 ’nin ikinci ceyreği işaret ediliyor.
Realme Realme, Mi Band’e Rakip Akıllı Bilekliğinin Tanıtım Tarihini Paylaştı
Android Telefonlar0 Mesaj
●23 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Mobil Cihazlar Forumu
- Android Telefonlar
- Realme Realme, Mi Band’e Rakip Akıllı Bilekliğinin Tanıtım Tarihini Paylaştı