Bir sure once kullanıcılara sunulan Facebook Creator Studio, sayfa yoneticilerine buyuk kolaylık sağladı. Yaptığı işi Facebook uzerinden destekleyen insanlar, bu ozellikle birlikte sosyal medyada daha kolay calışma fırsatı yakaladı. Gonderilere ve sayfa istatistiklere derin bir bakış ve kontrol sağlayan panel, şu ana kadar masaustu platformlardan kullanılabiliyordu ancak Facebook, ozelliğe daha geniş bir kullanım alanı kazandırmak icin yeni bir adım attı.
Masaustu kullanıcılarına kısa surede kendini sevdiren Creator Studio, mobil platformlardan işlerini yuruten insanların da hayatını kolaylaştırmak uzere iOS ve Android ’e getirildi. Uygulama, şu an App Store ve Google Play Store uzerinden indirilebilir durumda.
[h=2]Uygulamanın onemli işlevleri:[/h]
Creator Studio uygulaması, sayfada paylaşılan gonderilerin goruntulenme, beğeni, izlenme suresi istatistiklerini kullanıcıya sunuyor. Kullanıcıya gonderileri kolayca duzenleme şansı veren uygulama, gonderilerin zamanlamasını ayarlamayı ve zamanı gecmiş gonderileri silmeyi sağlıyor.
Facebook Creative Studio, aynı zamanda birden fazla sayfayı yonetme şansı veriyor. Boylece sayfalar arasında kolayca geciş yapılabiliyor ve sayfaların durumu telefon uzerinden kolayca kontrol edilebiliyor. Uygulama, sayfanın yoneticileri ve takipcileri arasında surekli bir iletişim sağlıyor. Sayfa sahibi, buradan gonderilere gelen yorumları ya da sayfaya atılan mesajları kontrol edip cevaplayabiliyor.
[h=2]Sayfalar hakkında surekli bilgi sağlıyor:[/h]
Facebook Creative Studio ’nun sayfa buyumesine katkıda bulunan en dikkat cekici ozelliklerinden biriyse ozel uygulama bildirimleri. Belirli beğeni ya da takipci sayısına ulaşılması gibi sayfalar icin kilometre taşı sayılabilecek durumlarda uygulama, anında kullanıcıya durumla ilgili bildirim gonderiyor. Oyun ici başarımlar gibi gorunen bu bildirimler, sayfa sahibinin sayfa hakkında guncel bilgi almasını sağlamanın yanı sıra sayfayı buyutmek adına kullanıcıya şevk de veriyor. Mobil cihazınızın işletim sistemine gore uygulamayı aşağıdaki bağlantılardan indirebilirsiniz.
Facebook Creative StudioİNDİR Facebook Creative StudioİNDİR
Facebook'un Sayfa Yonetim Paneli 'Creator Studio' Mobil Platformlara Geldi
Bilim ve Teknoloji0 Mesaj
●28 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Bilim ve Teknoloji
- Facebook'un Sayfa Yonetim Paneli 'Creator Studio' Mobil Platformlara Geldi