Kucukcekmece'de 15 Eylul 2019 tarihinde cezaevinden izinli cıkarak birlikte yaşadığı Kubra Tayfur'un (32) vucuduna ve yuzune kızgın yağ attığı iddiasıyla yargılanan Ersin Ulker (40) ilk kez hakim karşısına cıktı. Muşteki Kubra Tayfur, duruşmada şikayetinden vazgectiğini belirterek "Eşim beni yakmadı. Kızgın olduğum icin yalan soyledim." dedi. Mahkeme Başkanı Ali İhsan Horasan da "Adli Tıp Kurumu raporunda vucudunda 2. ve 3. dereceden yuzde 26 oranında vucudunda yanık var. Kendini mi yaktın? Uc harfliler mi yaktı seni?" dedi.
Bakırkoy 20. Ağır Ceza Mahkemesi'nde gorulen duruşmaya tutuklu sanık Ersin Ulker getirilirken, muşteki Kubra Tayfur ile Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'nın avukatı katıldı. Sanık Ulker'in avukatı duruşmaya gelmediği icin sanığın savunması alınmadı.
[h=3]"KIZGIN OLDUĞUM İCİN YALAN SOYLEDİM"[/h] Soz verilen Kubra Tayfur, birlikte yaşadığı Ulker ile evli olmadığını ve 2 cocukları olduğunu belirterek, "Şikayetci değilim. Eşim Edirne Acık Cezaevi'nde yatıyordu. 1 hafta kadar beraber kaldık, cocuklarımızla guzel zaman gecirdik. Ulker, diğer eşinden olan cocuğunu gormeye gittikten sonra dudağı patlamış bir şekilde geri geldi. Kardeşi eşimi dovmuş. Biz de tartışmaya başladık. '5 ay sonra cezaevinden cıkacaksın nasıl acıklayacaksın yuzunu cezaevindekilere' dedim. Tartışmaya başladık, beni itince caydanlıktaki yağ uzerime dokuldu. Bana saldırmadı, ben kızgın olduğum icin yalan soyledim." dedi.
[h=3]"3 HARFLİLER Mİ YAKTI SENİ?"[/h] Sanık savcılıktaki ifadelerini reddedince Mahkeme Başkanı Ali İhsan Horasan, "Adli Tıp Kurumu raporunda 2. ve 3. dereceden yuzde 26 oranında vucudunda yanık var. Vucudunda yaşamını tehlikeye sokacak şekilde yanık var. Kendini mi yaktın? Uc harfliler mi yaktı seni? Caydanlıkta yağ ne arıyordu?" diye sordu.
Kubra Taygur, "O caydanlığı kullanmıyorduk, ben de icine yağ koymuştum. Eşim bana o gun kahvaltı hazırlayacaktı. İcinde ne olduğunu bilmiyordu. Ben tartışma sırasında ona argo konuşunca o da bana 'Ağzını topla diyerek' beni itti. Ben ocağa doğru duştum, ocaktakiler de uzerime duştu. Eşim de yandı. Kesinlikle şikayetci değilim, bana saldırmadı." diye konuştu.
[h=3]BAKANLIK AVUKATI ŞİKAYETCİ OLDU[/h] Duruşmaya katılan Aile ve Sosyal Politikalar Avukatı ise şikayetci olduklarını belirterek "Muştekinin soruşturma aşamasında verdiği ifadeler ve Adli Tıp Kurumu'nun verdiği rapor dikkate alınsın." dedi. Heyet sanığın tutukluluk halinin devamına karar verdi. Kubra Tayfur ise tutukluluk kararını duyunca gozyaşlarını tutamadı.
[h=3]İDDİANAMEDEN[/h] Kucukcekmece Cumhuriyet Başsavcılığı'nca hazırlanan iddianamede sanık Ersin Ulker'in 15 Eylul 2019 tarihinde muşteki Kubra Tayfur'un evine izinsiz bir şekilde bıcakla girdiği belirtildi. Ulker'in caydanlık icerisinde yağ kaynattığını ve kızgın yağı Tayfur'un yuzune doktuğu anlatılan iddianamede Ulker hakkında 'Canavarca hisle oldurmeye teşebbuso ve 'Konut dokunulmazlığını ihlal etmeo suclarından 14 yıldan 23 yıla kadar hapis cezasıyla cezalandırılması istendi.
Kaynak: DHA[h=4]Haber Videosu[/h]: Mahkeme başkanından, savcılıktaki ifadesini reddeden sanığa: Uc harfliler mi yaktı seni?
Mahkeme başkanından, savcılıktaki ifadesini reddeden sanığa: Uc harfliler mi yaktı se
Gündemdeki Konular - Haberler0 Mesaj
●41 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Gündemdeki Konular - Haberler
- Mahkeme başkanından, savcılıktaki ifadesini reddeden sanığa: Uc harfliler mi yaktı se