Kahramanmaraş'ın duşman işgalinden kurtuluşunun 100'uncu yıl donumu icin "Kurtuluş Gecesi" duzenlendi. Geceye, iki grup arasında cıkan kavga golge duşurdu. Programın sunucusu, biranda cıkan arbedeyi durdurmak icin, İstiklal Marşı'nı okumaya başladı ancak başarılı olamadı. Ofkeli gruba ancak polisin mudahalesiyle sakinleştirildi.
Kahramanmaraş Ulku Ocakları, şehrin duşman işgalinden kurtuluşunun 100'uncu yıl donumu nedeniyle "Kurtuluş Gecesi" duzenledi. Sanatcı Mustafa Yıldızdoğan ile Atilla Yılmaz'ın sahne aldığı gece, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Daha sonra MHP İl Başkanı Ertuğrul Doğan ile Ulku Ocaklar İl Başkanı Huseyin Kayış birer konuşma yaptı.
[h=3]KAVGANIN GORUNTULERİNİ SİLDİRMEYE CALIŞTILAR[/h] Kavga sonrası olay yerine cok sayıda polis sevk edildi. Kavganın goruntulendiğini farkeden bir grup, gazetecilerin uzerine yuruyerek kayıtları sildirmeye calıştı. Sunucu, kavgayı sonlandırmak icin İstiklal Marşı'nı okumaya başladı ancak taraflar kavga etmeye devam etti.
[h=3]"ULKUCU OLMAK, YALNIZCA BOZKURT İŞARETİ YAPMAK DEĞİLDİR"[/h] Kavganın ardından sahneye cıkan Atilla Yılmaz sevilen şarkılarını seslendirdi. Yılmaz'ın parcalarını ezbere bilen hayranları tek bir ağızdan şarkıları soyledi. Yılmaz'ın ardından Olurum Turkiye'm turkusu ile sahne alan Mustafa Yıldızdoğan, geceyi organize edenlere ve salondakilere teşekkur etti. Ulku Ocakları'nda yetiştiğini belirten Yıldızdoğan, şunları soyledi: "10 seneden bugune kadar sağlık nedenleriyle Ulku Ocaklarımızın, yani kimlik bulduğumuz yetiştiğimiz, yetiştirmeye gayret ettiğimiz ocağımızdan ayrı kalmıştım. Dun İstanbul Pendik konseriyle ocaklarımızın organizasyonlarına tekrar başladık. Allah yuce Turk Milleti'nin ve Turkiye Cumhuriyeti Devleti'nin bel kemiği olan ocaklarımızın da ateşini sondurmesin. Samimiyet, cesaret, ferasetin numunesidir Ulku Ocakları. Ulkucu olmak, yalnızca bozkurt işareti yapmak olmadığını anladım 30 yıl boyunca. Dolayısıyla, 'Olurum Turkiye'm' diyen Şair Dilaver Cebeci hocam, 15 yaşında Olurum Turkiye'm şiirini yazmış. 15 yaş, bizim teminat olarak ocakları teşkil eder" dedi.
[h=3]"SUTCU İMAM'IN RUHUNDAN OZUR DİLİYORUM"[/h] Yıldızdoğan, sahnede Fenerbahce-Galatasaray derbisini de değerlendirerek, "Şunu kardeşiniz olarak soyleyeyim icime dert olmasın. Hepimizin bir takımı vardır ama ilk 11'inde 1 tane Turk olan bir takıma ben, "Turk takımı" diyemem. Bir vatandaş olarak diyemem. Haz almıyorum. İkinci husus şu. Derdimiz bitti, vatan derdimiz bitti, millet derdimiz bitti, bugun Turkiye'de konuşulan konu, Galatasaray- Fenerbahce macıdır. İşte ondan dolayı ben, Kahramanmaraş'ta, Sutcu İmam'dan, Sutcu İmam'ın ruhundan ozur diliyorum" diye konuştu.
Spor Toto Super Lig Mac Sonucları ve Puan DurumuKaynak: DHA[h=4]Haber Videosu[/h]: Kavgayı durdurmak icin İstiklal Marşı okundu ancak engel olunamadı