Sony, 5G destekli yeni amiral gemisi Xperia 1 II ’yi bugun tanıttı. Sony, Xpeia 1 II ’nin yanındaorta segmentte yer alan Xperia 10 II ’yi de tanıttı. Telefonların tanıtıldığı lansmanın ardından yayılanan 3 video, telefonların one cıkan kamera ve ses ozelliklerini gozler onune serdi.
Sony tarafından yayınlanan Xperia 1 II ’nin tanıtım videosunda telefonun kamera yeteneklerine odaklanılıyor. Xperia 1 II ’nin otomatik odaklaması, saniyede 20 fotoğraf cekilmesini mumkun kılıyor. Cinema Pro ve 360 Reality Audio ozellikleri de Xperia 1 II ’nin video kalitesini artıran unsurlardan.
Xperia 1 II ’nin tanıtım videosunun yanında Xperia 1 II ’nin tasarımından performansına kadar bircok ozelliğinin gorulduğu bir video daha Sony tarafından yayınlandı. Xperia 1 II ’nin yayınlanan performans videosu, telefonun guclu ozelliklerinin altının cizilmesini sağlıyor.
Xperia 1 II ’nin tanıtım videoları ile beraber Sony, Xperia 10 II ’nin de tanıtım videosunu paylaştı. 21:9 ekran oranı ve 1080p OLED ekranı, Snapdragon 665 işlemcisi ve 3600mAh kapasiteli bataryası ile dikkat ceken Xperia 10 II, orta seviye telefonlara onemli bir rakip olacak gibi gorunuyor.
[h=2]Xperia 1 II ’nin tanıtım videosu:[/h] [h=2]Xperia 1 II ’nin uygulamalı tanıtım videosu: [/h] [h=2]Xperia 10 II ’nin tanıtım videosu:[/h]
Sony Xperia 1 II ve Xperia 10 II'nin Ozeliklerini Gosteren Tanıtım Videoları
Bilim ve Teknoloji0 Mesaj
●30 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Bilim ve Teknoloji
- Sony Xperia 1 II ve Xperia 10 II'nin Ozeliklerini Gosteren Tanıtım Videoları