Ali Koc, derbi sonrası kendi taraftarıyla tartışma yaşadı. Yerinden kalkıp atlayarak Fenerium tribunune inen Koc, devam eden arbedede taraftarlara "Satmayın beni" demesi videoya yansıdı.
[h=3]FENERBAHCE KAYBETTİ, TARAFTAR TEPKİ GOSTERDİ[/h] Sarı-lacivertliler dun akşam oynanan derbide Galatasaray'a kendi evinde 21 yıl sonra kaybetti. Mac 3-1 sarı-kırmızılıların galibiyetiyle sonuclanırken mac sonu Fenerbahce tribunleri karıştı. Ersun Yanal istifaya davet edildi. Ali Koc'a tepkiler buyudu.
[h=3]KOC, TARAFTARLA TARTIŞTI[/h] Ali Koc, mac sonunda kendisine tepki gosteren taraftarlarla tartıştı. Koc, protokol tribunundeki yerinden kalkıp hemen altında bulunan Fenerium tribunune atlayarak gecti.
[h=3]"SATMAYIN BENİ"[/h] Fenerbahce Başkanı, burada tribunun icine gecerken taraftarla arasındaki arbedede devam etti. Koc, kendisine tepki gosteren taraftarlara "Satmayın beni" diyerek seslendi. O anlar taraftarların kameralarına yansıdı.
Ali Koc kendisine edilen kufurler sonrası cılgına dondu Ali Koc'un tribunden taraftarın arasına atlaması, dunya basınında gundem oldu Cumhurbaşkanı Başdanışmanları Yiğit Bulut ve Mehmet Ucum, Ali Koc'u istifaya cağırdı Acun'un Fenerbahceli Jailson'dan ricası: Fenerbahce'yi seviyorsa bir an once gitsin Fenerbahce Teknik Direktoru Ersun Yanal, istifa ettiği haberlerini yalanladı Galatasaraylı bir taraftar, derbide gol atan futbolcuların isimlerini dovme yaptırdı Derbide hezimeti yaşayan Fenerbahceli taraftarlar hungur hungur ağlayıp, sandalyeleri sahaya fırlattı! Spor Toto Super Lig Mac Sonucları ve Puan Durumu[h=4]Haber Videosu[/h]: Ali Koc'un Fenerium tribunune atladıktan sonra cekilen videosu: Satmayın beni
Tribunden atlayan Ali Koc'un koridordaki goruntusu ortaya cıktı: Satmayın beni
Gündemdeki Konular - Haberler0 Mesaj
●47 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Gündemdeki Konular - Haberler
- Tribunden atlayan Ali Koc'un koridordaki goruntusu ortaya cıktı: Satmayın beni