Gectiğimiz gunlerde yayınladığı video ile Atakan Kayalar ’ın Turkiye'nin gundemine oturmasını sağlayan spiker, moderator ve yayın danışmanı Fethi Cağıl, videoyu paylaştıktan sonra yaşananlar ile ilgili olarak bir acıklama yaptı. Cağıl, Kayalar hakkında sosyal medyada yorum yapan insanlara cağrıda bulundu. Cağıl, “Bunu ilk paylaşan, viral olacak şekilde cok kişi tarafından izlenecek şekilde ona neden olan birisi olarak ızdırabımı ifade etmek istiyorum: Tuketmeyelim ne olur” dedi.
Fethi Cağıl, Atakan Kayalar'a yeni cıkan bir kitaba goz atmak icin gittiği kitapcıda rastladığını soyledi. Cağıl, Jean-Jacques Rousseau ’nun Toplum Sozleşmesi kitabını okuduğunu soyleyen Kayalar ’ın kendisinde şok etkisi yarattığını soyledi.
Atakan Kayalar ile yaklaşık 2 saat sohbet ettiğini acıklayan Cağıl, Kayalar ’a bir kitap hediye etmek istediğinde cocuğun Kant ’ın bir kitabını secmesinden etkilendiğini, kendisinin de Kant ’ın kitabının yanında uyku ile ilgili bir kitabı Kayalar ’a hediye ettiğini acıkladı.
Sosyal medyada zaman zaman kitap okumayı teşvik etmek icin paylaşımlar yaptığını bildiren Fethi Cağıl, Atakan ’nın videosunu da aynı sebeple paylaştığını acıkladı. Kitap okuma konusunda farkındalık yaratmak isteyen Cağıl, Atakan'ın videosunu bu kadar fazla insana ulaşmasının kendisini de şaşırttığını soyledi.
Atakan Kayalar ’ın videosunu paylaştıktan sonra sosyal medyada bu olayın kurgu olduğu yonunde yorumlar yapılması uzerinde Fethi Cağıl, paylaşımı silmeyi duşunduğunu de soyledi. Cağıl, “Olayın bu boyuta gelmesini de uzuldum. Benim o paylaşımı yapmamdaki yegane amacım, sadece okuma konusunda farkındalık oluşturmaktı. Bu olay on yaşındaki bir cocuğun medyada, magazinsel olarak kullanılabileceğini, magazine malzeme yapılabileceğini de bana duşundurttu. Buna da cok uzuldum ifade etmek isterim” dedi.
Atakan konusunda uyarılarda da bulunan Cağıl, insanları artık Atakan konusunda yorum yapmamaya cağırdı. Cağıl, “Bunu ilk paylaşan, viral olacak şekilde cok kişi tarafından izlenecek şekilde ona neden olan birisi olarak ızdırabımı ifade etmek istiyorum. Tuketmeyelim ne olur.” dedi.
Atakan Kayalar’ın Videosunu Twitter’da Paylaşan Fethi Cağıl: Izdırap Cekiyorum
Bilim ve Teknoloji0 Mesaj
●26 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Bilim ve Teknoloji
- Atakan Kayalar’ın Videosunu Twitter’da Paylaşan Fethi Cağıl: Izdırap Cekiyorum