Turkiye'deki internet kullanıcılarının "Reynmen" olarak bildiği Yusuf Aktaş, ulkemizdeki populer sosyal medya fenomenlerinden bir tanesi. Kimi zaman cektiği eğlenceli videolar ile on plana cıkan Reynmen, kimi zaman da şarkılarıyla gundeme geliyor. Yaptığı şarkılarla da milyonları peşinden surukleyen Reynmen, kısa bir sure once yayınladığı yeni albumuyle de on plana cıkıyor.
Reynmen, Turkiye'deki profesyonel muzik sektorune girişini, Derdim Olsun isimli şarkısıyla yaptı. Yuz milyondan fazla dinlenen şarkının popularitesinden memnun kalan Reynmen, gectiğimiz yıl da "Ela" isimli bir şarkı cıkardı. En az Derdim Olsun kadar populer hale gelen Ela, bugun 200 milyondan fazla izlenmiş durumda.
Bununla birlikte Reynmen lakaplı Yusuf Aktaş'ın başı su sıralar, Ela isimli şarkısıyla dertte. İddialara gore Reynmen, Ela isimli şarkısı icin şarkının yasal sahibi olan Emrah Karaduman'dan habersiz bir şekilde reklam ve klip sponsorluğu icin ucret almış. Yaşananları sonradan oğrenen Karaduman ise Reynmen'i mahkemeye vermiş tum bağını da koparmış.
Ortaya atılan iddiaların maddi boyutunun da hayli yuksek olduğu konuşuluyor. Edinilen bilgilere gore Reynmen, Ela'nın finansmanı icin bir icecek firmasıyla anlaşmış ve şarkının reklam yonetimini de bu şirket ustlenmiş. Reynmen'in, bu iş birliği kapsamında 1 milyon TL aldığı ifade ediliyor.
Ustelik Ela şarkısı ile ilgili tek problem Emrah Karaduman'ın iddiaları değil. İddialara gore Karaduman, Reynmen'e şarkı vermeyi kestikten sonra Reynmen, bir suredir arasının acık olduğu ve Derdim Olsun'un aranjorluğunu ustlenen Ozkan Meydan'la iletişime gecmek ve barışmak zorunda kalmış.
YouTuber Reynmen'in Başı Şimdi de 'Ela' İsimli Şarkısıyla Dertte
Bilim ve Teknoloji0 Mesaj
●32 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Bilim ve Teknoloji
- YouTuber Reynmen'in Başı Şimdi de 'Ela' İsimli Şarkısıyla Dertte