Cinli teknoloji ureticisi Vivo, 2019 yılında iyi bir cıkış yakaladı. Ozellikle "NEX 3" olarak isimlendirilen akıllı telefonuyla dikkatleri uzerine cekmeyi başaran şirket, 2020 yılında da tuketicileri etkilemeye devam edecek gibi gorunuyor.
Vivo'nun yaklaşmakta olan akıllı telefonu "Apex 2020" olarak isimlendiriliyor. Şirket, bu telefonu Mobil Dunya Kongresi kapsamında duyuracaktı ancak Cin'de ortaya cıkıp tum dunyayı etkisi altına alan Corona virusu tehdidi, Mobil Dunya Kongresi'ni iptal ettirdi. Hal boyle olunca da Vivo, yeni telefonunu duyurmak icin kendi etkinliğini yapmak durumunda kaldı. Yapılan acıklamalara gore Apex 2020, 28 Şubat'ta tanıtılacak.
Cinli teknoloji ureticisi Vivo'nun Apex serisi telefonları, daha cok deneysel ozellikler iceren ustun performans urunleri oluyor. Şirket, Apex serisi bunyesinde duyurduğu telefonlarla ilerleyen donemlerde piyasaya sureceği amiral gemilerinde nasıl bir yaklaşım izleyeceğini ve hangi teknolojileri kullanacağını ortaya koyuyor.
Apex 2020, kısa bir sure once bazı gorsellerle gun yuzune cıkmıştı. Şimdiyse Vivo yetkilileri, 28 Şubat'ta tanıtacakları yeni telefonlarına ait iki tanıtım afişi paylaştılar. Paylaşılan goruntulerden bir tanesi, telefonun kamera kurulumuna ait yapıyı gozler onune sererken diğeri ise Apex 2020'nin ekranının nasıl olacağını ortaya koyuyor.
Vivo, kavisli ekranlı telefonlarla on plana cıkan akıllı telefon ureticilerinden bir tanesi. Şirket bu yaklaşımını, NEX 3 modelinde acıkca ortaya koydu ve Apex 2020'nin paylaşılan goruntusu, telefonun hayli kavisli bir ekrana sahip olacağını gozler onune seriyor.
Vivo'nun Apex 2020 icin paylaştığı başka bir goruntude, "120" yazan bir ibare bulunuyor. Bu ibare ile ilgili net bir acıklama yok ancak ekranın uzerine yerleştirilmiş olması, Apex 2020'nin 120 Hz ekran tazeleme oranına sahip olacağını ortaya koyuyor. Son donemlerde piyasaya surulen akıllı telefonların coğunda 120 Hz ekranlar bulunuyor ve bu ozellik, kullanıcılara cok daha etkileyici bir deneyim yaşatıyor.
Vivo, 120 Hz Ekranlı Apex 2020'nin Tanıtım Tarihini Acıkladı
Bilim ve Teknoloji0 Mesaj
●29 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Bilim ve Teknoloji
- Vivo, 120 Hz Ekranlı Apex 2020'nin Tanıtım Tarihini Acıkladı