Sultangazi'de Huseyin Ozer'le evlenen olan K.S, duğunden 2 gun once vazgecti. Ozer de bilezikleri geri istedi. K.S bilezikleri geri vermeyince damat karakola giderek dolandırıldığı iddiasıyla mustakbel eşini şikayet etti.
[h=3]İKİ GUN KALA KIZ TARAFI DUĞUNU İPTAL ETTİ[/h] Sultangazi'de yaşayan Huseyin Ozer, yaklaşık 6 ay once K.S. ile nişanlandı. Kısa bir nişanlılık suresinin ardından yaklaşık 3 ay once genclerin resmi nikahı kıyıldı. Aile uyelerinin katıldığı nikah sonrası, gencler duğun tarihini belirleyerek davetiye bastırdı. Cebeci Mahallesi'nde bir ev duzen genc cift ve ailesi duğun hazırlıklarını tamamlayıp 22 Şubat Cumartesi gunu yapılacak olan duğun saatini beklemeye başladı. Duğune iki gun kala kız tarafı duğunu iptal etti.
[h=3]57 BİN LİRALIK TAKILARI İSTEDİ AMA ALAMADI[/h] K.S.'de Ozer'den ayrılma kararı aldı. Bunun uzerine Huseyin Ozer, nişan toreninde takılan takıları kız tarafından istedi. Kız tarafı iddialara gore, yaklaşık 57 bin TL'yi bulan 8 adet bileziği vermeyeceğini soyleyince, Ozer Ailesi soluğu karakolda aldı. Kız tarafının kendilerini dolandırdığını one suren Ozer Ailesi, K.S, ve ailesinden şikayetci oldu.
[h=3]150 BİN LİRA MASRAF YAPTI[/h] Kız tarafı ile aralarında hicbir tartışma yaşanmadığını belirten Huseyin Ozer, "3 sene once kızı istemeye gittik. Ailesi 'kız ufak' diye vermedi. O sure zarfında kız başka biri ile nişanlanmış. Obur tarafın istekleri karşılamadığından dolayı nişanı atmışlar. Kızın babası benim yanıma geldi. 'Kızımı gel sana vereceğim' dedi. Ben de anneme, babama danıştım. Annem de gitti istedi, verdiler. Evlenme teklifim oldu. Soz oldu, nişan oldu. Resmi nikah kıydık. Evimizin eşyaları geldi. Evimiz hazır. Duğune hazırlık yaptık. Duğun davetiyelerimiz basıldı. Davetiyeleri dağıttık. Memleketten duğun icin akrabalarımız geldi. Duğunumuz bu Cumartesi gunuydu. Duğune uc gun kala evlerine gittim. Kız tarafı duğun olmayacağını soyledi. Yaklaşık 57 bin TL'yi bulan 8 tane nişanda takılan bilezikleri vermediler. Kendi hakları olduğunu, altınların kıza duştuğunu soylediler. Aramızda hicbir ilişki gecmediği icin onlara duştuğunu sanmıyorum. Duğun hazırlıkları icin toplam 150 bin TL harcadım. Karakola giderek kendilerinden şikayetci oldum. Onlar da kendilerini tehdit ettiğimi soyleyerek benden şikayetci oldu. Ben kimseyi tehdit etmedim. Altınlarımın uzerine yatmak istiyorlar. Neden olduğunu bilmiyorum. Aramızda hicbir tartışma gecmedi. Duğune iki gun kala iptal edilmesi zoruma gitti. Ben mağdurum, dolandırıldım. Bana yapılan şeyin başka kimsenin başına gelmesini istemiyorum. Ben artık onu istemiyorum. Benim icin bitti" dedi.
[h=3]"DEMEK Kİ, EVLENMEDEN BOŞANILIYORMUŞ"[/h] Oğlunun yaşadıklarıyla ilgili konuşan Huseyin Ozer'in annesi Nejla Ozer ise, "Biz bu kızı 3 sene once ailesinden istedik. Yaşı kucuk diye o zaman vermediler. Bu kız daha sonra bir cocukla sozleniyor, sozu atıyor. Ailesi bir gun kapımızı caldı. Oğlumun kızlarını gormesini istediler. Ben de oğlumu aldım gittim. Yaklaşık 6 aydır tanışıyorlar. Soz yaptık, nişan yaptık. Duğune 3 ay kala resmi nikahlarını kıydık. Duğun salonunu tuttuk. Duğun davetiyelerimizi dağıttık. Şimdi de istemiyorlar. Biz mağduruz, dolandırıldık. Cocuğumun bileziklerini vermiyorlar. Yaklaşık 150 bin TL zararımız var. Benim cocuğum mağdur. Biz duştuk bu tuzağa başkaları duşmesin. En ufacık bir şeyi onlar kusur sayıyorlar. Ama cocuğumun yaptığı kusur sayılacak bir hata değil. Gittik ailenin yanına 'cocuğumuzun ne kusuru varsa affedin' dedik. Ozur diledik. 'Gerekirse ayağınızın altını operiz' dedik. Ama 'istemiyoruz' dediler. Nicin boyle yaptılar bilmiyoruz. Bir de tanıdığımız, bildiğimiz bir aile. Abimin kiracılarıydılar. Komşuyduk. Duğunu iptal ettikleri icin kardeşimi nişanda takılan takıları almaları icin gonderdim. Ufak tefek yuzuğuydu, kupesiydi, saatiydi, bilekliğiydi onları vermişler. Baktık bilezikleri goremedik. Aradık once 'bilezikler biz de değil' dediler. Sonra resmi nikah olduğu icin guya onların hakkıymış. Bizde karakola gittik şikayetci olduk. Boşanma davası acılacak. Aralarında hicbir şey gecmedi. Biz boşanmalarını istiyoruz. Evlenmeden boşanılıyormuş demek ki. Cok uzgunuz. Biz yandık başkaları yanmasın" diye konuştu.
Kaynak: DHA[h=4]Haber Videosu[/h]: Sultangazi'de kız tarafı duğunu iptal edince damat soluğu karakolda aldı