Bir yarış takımı, otomobilleri en hızlı olması icin uretir ki bu da pek cok otomobil tutkununun hayallerinin birleştiği noktadır. Ote yandan bu takımlar sadece araba yapmaz, bir ekip ve bir de marka yonetirler. Bunun icin de ceşitli calışmalar yaparlar.
Formula Drift takımlarından Papadakis Racing, 2020 yılında yapılacak mucadeleler icin yeni aracını uretiyor. Bu yıl icin firmanın tercihi ise 2020 model Toyota Supra. Yani yapılmasını yıllardır beklediğimiz arac.
[h=2]En baştan başlamak[/h]
Papadakis Racing takımının YouTube kanalında yer alan videoyu Steph Papadakis ’in kendisi seslendirirken Toyota Supra ’nın adım adım sokuluşunu, geriye sadece bir iskelet kalışını goruyoruz.
Teknik olarak yarış ekibinin kullandığı Toyota Supra, yeterince paranız varsa gidip alabileceğiniz otomobilden farklı değil. Otomobillere ilgiliyseniz aracın sokulme sureci size yeni Supra ’da neyin, neden ve nasıl yapıldığına dair bir fikir veriyor.
Yarış ekibinin amacı da aslında bizimle aynı sorulara cevap vermek. Boylece ellerindeki aracı daha iyi anlayabilecek ve yarış performanslarının en ust duzeyde olabilmesi icin yapmaları gereken değişiklikleri de gorecekler.
[h=2]Ayağı yerden kesecek kadar Supra[/h]
Videoda, aracın aslında cok az bir kısmının yarış icin kullanılacağı goze carpıyor. Bu da oldukca normal sayılır. Adeta boş bir tablo gibi metal bir iskelet olarak kalan aracın uzerinde pek cok değişiklik yapılacak ancak yarış performansına faydası olmayan oldukca fazla sayıdaki parca da cıkarılacak.
Yarış ekibi, videoda detaylı şekilde anlattıkları uzere yeni Supra ’nın motorunu 1000 beygir guc uretebilecek şekilde modifiye etmeyi de başardı. Ozellikle İngilizce biliyorsanız, gercek bir profesyonel tarafından adım adım ve detaylı şekilde anlatılan bu videoyu kacırmayın.
2020 Toyota Supra’nın Son Vidasına Kadar Sokulduğu Video
Bilim ve Teknoloji0 Mesaj
●33 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Bilim ve Teknoloji
- 2020 Toyota Supra’nın Son Vidasına Kadar Sokulduğu Video