Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İdlib konusunu goruşmek uzere 5 Mart'ta Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron ve Almanya Başbakanı Angela Merkel ile buluşacaklarını acıkladı. Dun Rusya lideri Vladimir Putin ile bir telefon goruşmesi yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, Putin'e, İdlib'de cozumun Soci Mutabakatının tam olarak uygulanmasından gectiğini soylediği belirtildi.
[h=3]"18 YILDIZ AZİMLE HİZMET GOTURUYORUZ"[/h] Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bergama Belediyesi'nin ziyaretinde halka seslendi. İşte Erdoğan'ın acıklamalarından satır başları;
"18 senedir butun Turkiye'ye azimle hizmet goturuyoruz. Yılgınlığa kapılmadık. İnsanların inancına, kılık kıyafetine gore ayrım yapmadık. Bundan 40 yıl once nasıl bir Turkiye vardı, şimdi nasıl bir Turkiye var goruyorsunuz.
[h=3]"KARARLAR ALIRKEN KİMSEDEN İCAZET ALMIYORUZ"[/h] İnsansız hava aracı icin Amerika'ya bize insansız hava aracı verin dediğimizde 'Kongre'den geciremedik' dediler. Savunma sanayiinde yılda 3-4 milyar dolar ihracat yapıyoruz, şimdi biz tankımızı zırhlı araclarımızı uretiyoruz. Ekonomiyle ilgili kararlarımızı alırken de terorle mucadele ederken de kimseden icazet almıyoruz.
[h=3]"İDLİB'DE DE BARIŞI TESİS EDECEĞİZ"[/h] Bir donem PKK'lı canilerin cirit attığı bolgelerde şimdi huzur ve barış var. İnşallah aynı sukunet ortamını İdlib'de de tesis edeceğiz. İdlib meselesi en az Afrin kadar, Barış Pınarı bolgesi kadar onemlidir. Bu konudaki kararlılığımızı dun Sayın Putin'e de acıkca ifade ettim.
[h=3]5 MART'TA 4'LU İDLİB ZİRVESİ YAPILACAK[/h] Putin ile dun konuştum. Merkel ve Macron'a da ifade ettim. 5 Mart'ta Putin, Macron ve Merkel ile bir araya geleceğiz, tekrar bu konuları konuşacağız."
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP'ye ruşvet tepkisi: Yalova'da milyonlarca lira CHP'li idareciler tarafından talan edildi [h=4]Haber Videosu[/h]: Cumhurbaşkanı Erdoğan, 5 Mart'ta Macron, Merkel ve Putin ile İdlib icin bir araya geleceğini acıkladı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 5 Mart'ta Macron, Merkel ve Putin ile İdlib icin bir araya gel
Gündemdeki Konular - Haberler0 Mesaj
●36 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Gündemdeki Konular - Haberler
- Cumhurbaşkanı Erdoğan, 5 Mart'ta Macron, Merkel ve Putin ile İdlib icin bir araya gel