Bağdat Caddesi'ndeki kaza dehşetinin boyutu gun aydınlanınca ortaya cıktı. Kaza sonrası kacan surucu teslim olurken cevre sakinleri kazalarla gundeme gelen caddede onlem alınmasını istedi.
Kaza, saat 02.45 sıralarında Erenkoy Mahallesi Bağdat Caddesi Kadıkoy istikametinde meydana geldi. İddiaya gore, Kadıkoy istikametine ilerleyen 34 JK 2165 plakalı otomobilin surucusu direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolden cıkan otomobil once kaldırıma cıkarken o sırada her şeyden habersiz bankta oturan Cansu Safi ve arkadaşı otomobilin altında kaldı. Hızını alamayan ve bir sure cifti surukleyen arac, başka bir otomobile carparak durabildi. Durumun bildirilmesi uzerine olay yerine cok sayıda polis, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekipleri yaralı cifti ve otomobilin carptığı aractaki bir kişiyi ilk mudahalenin ardından ambulanslarla İstanbul Medeniyet Universitesi Goztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırdı.
[h=3]KAZADAN GERİYE GORUNTULER KALDI[/h] Kazanın ardından araclar cekici yardımıyla kaldırıldı. Kaza sonrası otomobilin carptığı bankın parcalandığı, kaldırımın zarar gorduğu ve bariyerlerin yıkıldığı goruldu. Cevredeki vatandaşlar, Bağdat Caddesi'nde bu tur kazaların engellenmesi icin yetkililerin onlem almasını istedi. Bağdat Caddesi'ndeki bir iş yerini sahibi Seval Buyuktepe, "Kaza hemen bizim dukkanın onunde olmuş. Şoktayım, feci bir kaza. Banktakilere vurmuş ve cok hızlıymış. Caddede devamlı kazalar oluyor. Gunduz buralarda polis oluyor, fakat gece polis gormuyorum. Yapılan setlerin bile faydası olmamış" diye konuştu."BANKI İKİYE PARCALAMIŞ"Kazanın sesini duyan bir vatandaş, "Ben arabanın, kazanın sesini duydum. Evdeydim o sırada, dışarı cıkmadım. Apartman gorevlisiyim ben, gurultuyu duydum" dedi. Kazanın olduğu bolgede yaşayan diğer vatandaş ise, "Araba şuradan son surat girmiş. Buradaki bankı ikiye parcalamış. Bankın yarısını oraya atmış ve duvarın orada durmuş. Zaten izler belli, ağacın buradan gecmiş. Bankta oturan ve yaralananlar var diyorlar" dedi.
[h=3]YARALI KADIN AMELİYATA ALINDI[/h] Kazada, bankta oturan Cansu Safi ve sevgilisi otomobilin altında kaldı. Ambulansla İstanbul Medeniyet Universitesi Goztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan Cansu Safi'nin ameliyata alındığı oğrenildi.
[h=3]SURUCU, POLİSE TESLİM OLDU[/h] Kazada kaza sonrası kacan surucu Muhammed Enes Altun, daha sonra babası ile birlikte polis merkezine giderek teslim oldu. Polisin yaptığı calışmada surucunun 1.53 promil alkollu olduğu oğrenildi. Polisin kaza ile ilgili soruşturması devam ediyor.
Kaynak: DHA[h=4]Haber Videosu[/h]: Bağdat Caddesi'nde kaza: Surucu saatler sonra teslim oldu
Bağdat Caddesi'nde kaza: Surucu saatler sonra teslim oldu
Gündemdeki Konular - Haberler0 Mesaj
●47 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Gündemdeki Konular - Haberler
- Bağdat Caddesi'nde kaza: Surucu saatler sonra teslim oldu