İcişleri Bakanı Suleyman Soylu, Milli Eğitim Bakanlığı, Shell Turkiye ve İstanbul Ticaret Universitesi iş birliğiyle başlatılan "Trafikte Kucuk Hata Yoktur" başlıklı sosyal sorumluluk projesinin ikinci adımı olan Veli Seminerleri programına katıldı.
Universitenin konferans salonundaki etkinlikte trafik alanında yapılan calışmaları anlatan Bakan Soylu, "Trafikteki can kaybı sayısı 2015'te 100 binde 9,6, 2017'de 100 binde 9,2 idi. Hem olay yeri hem hastane olumleri... Bunu once 2018'de 100 binde 8,1'e, 2019 sonunda da 100 binde 6,5 seviyesine indirdik." dedi.
Avrupa ortalamasının 100 binde 5 olduğuna dikkati ceken Soylu, bu oranın Almanya'da 100 binde 3,8 olduğunu anlattı. Soylu, "Avrupa ortalaması olan 100 binde 5'i inşallah 2023 yılında, yani Cumhuriyetimizin ilk yuzyılında, temel hedefimiz her alanda olduğu gibi trafik alanında da bilancomuzun bizden sonraki gelecek nesillere mukemmel bir şekilde bırakmayı tesis etmektir. İddiamız budur." diye konuştu.
Soylu, alınan tedbirler, havalimanı sayısının artması, yol standartları ve eğitim seviyesinin yukseltilmesiyle trafik kazası oranlarının da her gecen yıl azaldığını vurguladı.
[h=3]"HEDEF SIFIR CAN KAYBI"[/h] Kazalarda can kaybını sıfıra indirmeyi hedeflediklerini anlatan Soylu, "Bunu sağlayabilmek elbette iddiamız ve idealimizdir. Bunu hep birlikte gercekleştirmek durumundayız." değerlendirmesinde bulundu.
2018-2019'da trafik kazalarında olay yerinde can kaybı sayısının yuzde 25 azaldığına dikkati ceken Soylu, "Bunun anlamı hastane olumleri dahil olmak uzere bir yılda 1250 kişi daha az can kaybı yaşanmış demektir. 7 bin 427 bizim 2017'deki can kaybımızdır, 6 bin 675 bizim 2018'deki can kaybımızdır. 2019'u 5 bin 500 ile kapatacağız, hastane olumleri olduğu icin. Allah nasip ederse 2020'yi 5 bin seviyesinde kapatmayı, alacağımız tedbirler ve ortaya koyacağımız sureclerle planlıyoruz." diye konuştu.
Denetimle alınabilecek tedbirlerin bir noktaya kadar başarılı olduğunu kaydeden Soylu, trafik eğitimlerini onemsediklerini vurguladı.
Trafikte bazı denetim yontemlerini değiştirdiklerini de ifade eden Soylu, şoyle konuştu:
"Denetimleri hem modernleştirdik hem de yoğunlaştırdık. Tuzak radar uygulamasından vazgectik. Ortalama hız koridoru uygulamasına geciş gibi, maket trafik aracları gibi ve ozellikle Turkiye icin bir devrim sayılabilecek 'yaya oncelikli trafik' gibi bircok anlayışla yenilendik. 5 Ekim 2018'de de drone ve helikopterle trafik denetimine başladık. Bu da Turkiye'de ilk. O tarihten 6 Ocak 2020'ye kadar havadan denetimlerle duzenlediğimiz ceza tutanağı sayısı 119 bin 146. Yani sadece iş olsun, havada helikopterler gezsin diye değil, tamamen teknolojinin butun imkanlarını hep birlikte yakalamaya gayret gosterdik."
[h=3]TRAFİKTE 31 BİN 500 POLİS VE JANDARMA GOREV ALIYOR[/h] Fahri trafik mufettişlerinin de trafikte etkili olduğuna işaret eden Soylu, 14 bin yeni fahri trafik mufettişinin, eğitimlerini tamamlamalarının ardından 3-4 ay icinde trafik hayatına katılacağını bildirdi.
Boylece sayının 34 bine ulaşacağını belirten Soylu, "Yani attığımız adımlar sadece polis denetimine yonelik adımlar değildir. 19 bin trafik polisi sayımızı son uc yılda 27 bine cıkardık. Aynı zamanda 1500 trafik jandarma personeli sayımızı 4 bin 500'e cıkardık. Toplam 31 bin 500 sayısına ulaştık. 35 bine geleceğiz ve duracağız." dedi.
Dunyada 2016'da 1 milyon 350 bin kişinin trafik kazalarında hayatını kaybettiğini hatırlatan Soylu, bunun 310 binini yayaların oluşturduğunu aktardı.
Soylu, Turkiye'de trafik kazalarında hayatını kaybedenlerin yuzde 23,4'unu, Avrupa'da ise 22,1'ini yolda kendi halinde yuruyenlerin oluşturduğuna dikkati cekti.
[h=3]"EN KUCUK CAN KAYBI RAKAMI BİLE BİR AİLE İCİN YIKIMDIR"[/h] Kazalarda arac hızlarının can kayıplarına doğrudan etki ettiğini orneklerle anlatan Soylu, şoyle devam etti:
"30 kilometre hızla bir yayaya carptığınızda yayanın hayatta kalma ihtimali yuzde 90. Ancak bu hızı 15 kilometre artırırsanız, yani 45 kilometre hızla carparsanız hayatta kalma şansı sadece yuzde 50. 80 kilometre hızla carparsanız ki Allah gostermesin, hayatta kalma şansı hemen hemen yok gibidir. İşte bu noktalardan hareketle Karayolları Trafik Kanunu'nun 74'uncu maddesinde yapılan bir duzenlemeyle 'yaya oncelikli trafik' anlayışına gectik ve can kayıplarında ciddi azalış elde ettik."
"Hicbir can kaybına alışamayız ve kabullenemeyiz." diyen Soylu, haberlerde gorulen en kucuk can kaybı rakamının bile bir aile icin yıkım olduğuna işaret etti. Yetişmiş bir insanın kaybedildiğini vurgulayan Soylu, "Her şeyi yetiştirebilirsiniz ama insanın yetişmesi bambaşka bir şeydir." diye konuştu.
ABD'de bir sigorta şirketinin trafik kazalarına ilişkin yaptığı araştırmadan bilgiler paylaşan Soylu, şoyle devam etti:
"ABD'deki trafik kazalarında ilk sırada dikkatin dağıldığı suruş, ikinci sıra aşırı hız, oysa biz aşırı hızı birinci sıra goruyoruz, ucuncu sırada alkollu arac kullanmak, dorduncu sırada dikkatsiz suruş, beşinci sırada ise onlar havanın yağmurlu olması olarak goruyor. Farkettiyseniz birinci sıradaki dikkatin dağıldığı suruş ile dorduncu sıradaki dikkatsiz suruş ayrı başlıklar olarak sıralanmış. Dikkatin dağıldığı suruşu; trafikte cep telefonu kullanmak, direksiyon başında yemek yemek veya bir şeyler icmek olarak tanımlamışlar. Yani surucu normalde dikkatli ama dikkati bunlarla dağılıyor. Dikkatsiz suruşse yola bakmadan şerit değiştiren, yol işaretlerini gozardı eden, pervasızca arac kullanmak, diğer arac suruculerini ve yol kullanıcıları onemsememek olarak ifade edilmiş."
ABD'de gercekleşen olumlu trafik kazaları sayısının Turkiye'nin iki katı olduğuna değinen Soylu, ABD'de trafik kazalarında olum oranının 100 binde 12,4, İngiltere'de ise 3,1 olduğunu belirtti.
[h=3]UYUŞTURUCU TAŞIYAN TIRLAR EĞİTİM TIRI OLDU[/h] 2018 yılında Cocuk Trafik Eğitim Parklarında 132 bin oğrenciye, 2019'da ise yaklaşık 150 bin oğrenciye eğitim verildiğinin altını cizen Soylu, bu yıl hedefin 500 bin olduğunu kaydetti.
Eğitim kapsamında Milli Eğitim Bakanlığı ve TRT ile protokoller yapıldığını anlatan Soylu, "İki ozel yapım mobil trafik tırımızı, ilk once emniyetle yola cıkardık. Sonra ona bir daha ilave ettik, şimdi bir de jandarmamıza ilave ettik. 2019 yılında 244 okulda 17 bine yakın oğrenciye eğitim verdik. Tırlarımızı da nereden aldığımızı merak ediyor musunuz? Onu da soyleyeyim de oradaki bilinmezlik ortadan kalksın. Para vermiyoruz, hani bu tırlar uyuşturucu taşıyor ya... Onlara el koyuyoruz, cocuklarımıza eğitim tırı olarak kullanıyoruz." ifadelerini kullandı.
Soylu, buyuklere yonelik eğitimlerin de devam ettiğini aktarırken, "Son 5 yılda kusurlu olarak en cok kaza yapan suruculeri cektik. Aslında bu sigorta şirketlerinin işi ama biz kendi uzerimize aldık bu işi. 3 bin 50 surucuye tekrar eğitim verdik. Yani bizim meselemiz sadece ceza yazmak değil. Surucu ve yayaya davranışları değiştirmeye calışıyoruz ve bunu geleceğe yayıyoruz. Cunku bugun kazaları onlemek icin yaptığımız denetimleri ve yatırımları yarın tekrar yapmak istemiyoruz. Yarın aynı yatırımları yapmak, aynı bedelleri odemek istemiyoruz. Tekrar işi başa dondurmek istemiyoruz. Bu işi bu donem bitirmemiz lazım." dedi.
[h=3]OTOBUS FİRMALARININ SAHİPLERİNİ UYARDI[/h] Otobus sektoru temsilcilerinin iyi niyetli cabaları boşa cıkardığını anlatan Soylu, firma sahiplerine ve sektorun temsilcilerine seslendi.
Yaklaşık 2,5 yıldır otobus sektorundeki ihmal ve duzensizliklerle mucadele ettiğini belirten Soylu, şunları kaydetti:
"Allah rızası icin bir bakan arkadaşınız, bir bakan kardeşiniz olarak sektore yalvarıyorum: Yaklaşık 2,5 yıldır bu sektorle uğraşıyorum, onlar da iyi biliyorlar. Defalarca toplantı yaptık, defalarca karşı karşıya geldik, defalarca valilere cağırttım, defalarca oradaki trafik mudurlerimiz veya jandarma komutanlarımız cağırdılar, 'Ne olursunuz dikkat edin.' dediler. Bakın, dunyanın en guvenli yolculuğu otobus yolculuğudur. Kusura bakmayın, Turkiye'de şu anda en guvensiz yolculuk otobus yolculuğudur. Buradan butun otobus şirketi sahiplerine, Allah'ınızı severseniz, kurallara siz uyun. Otobus şirketi sahiplerine sesleniyorum? Kurallara siz uyun. İki şofor kullanacağınız yerde bir şofor kullanıyorsunuz. Ne yaptıklarını da cok iyi biliyorum. İki ehliyeti alıyorlar, uyumak yok, dinlenmek yok, ehliyetin biri takometreden cıkıyor diğeri takometreye giriyor. Bu bir cinayettir. Defalarca iyi niyetle soyledim, defalarca toplantılar yaptık, defalarca onlarla karşı karşıya geldik bu kadar meselenin icerisinde. Cunku Allah korusun son 10-15 gunde, 20 gunde dikkatsiz suruşten, yorgunluktan o kadar otobus kazaları var ki Allah'tan buyuk olumlere sebebiyet vermiyor."
Soylu, gecmişte uzun yola cıkılacağı zaman guvenli olduğu icin otobuslerin taksilerden daha sık tercih edildiğini soyledi.
Taksi, kamyonet ve otobus kazalarına ilişkin guncel verileri aktaran Soylu, "Taksilerde trafik kazası kendi icerisinde toplam 0,9, kamyonlarda 1,1, otobuste 1,5. Boyle bir şeyi bizim kabul etmemiz mumkun değildir. Buradan soyluyorum, yanlış anlamasınlar ve beni de bağışlasınlar. Trafik Dairesindeki arkadaşlarıma, jandarmadaki arkadaşlarıma soyledim. Sıkı yonetim ilan ediyoruz otobuslerde. ya doğru kurala uyarlar ya da her uc ayda bir en guvensiz otobus şirketlerini acıklarız." diye konuştu.
Projenin tanıtım videosunun izletildiği etkinlikte, MEB Trafik ve Surucu Eğitimleri Daire Başkanı Abdullah Suslu, İstanbul Ticaret Universitesi Mutevelli Heyeti Başkanı Ozturk Oran, Rektor Prof. Dr. Yucel Oğurlu, Ulaştırma Sistemleri Uygulama ve Araştırma Merkezi Muduru Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı, Shell Turkiye Başkanı Ahmet Erdem ve projenin koordinatoru Fatih Aysal da konuşma yaptı.
Kaynak: AA[h=4]Haber Videosu[/h]: Bakan Soylu, otobus firmalarını uyardı: Ya doğru kurala uyarlar ya da 3 ayda bir guvensiz otobus şirketlerini acıklarız