Bir alışveriş merkezinde kitaplara bakarken duşunculerini paylaşan ve okuduğu kitaplardan bahseden 10 yaşındaki Atakan Kayalar Turkiye gundemine oturdu. Gunlerdir hakkında bir cok haber yapılan Atakan'ın durumu akıllara 90'ların super cocuğu 'Selimcan'ı getirdi.
[h=3]SİYASET PROGRAMLARINDA BOY GOSTERİYORDU[/h] 90'lı yıllarda keskin zekası ile dikkat ceken Selim Sazak, tartışma programlarında kendisinden beklenmeyen fikirlerini akıcı bir şekilde dile getiriyordu.
[h=3]TWITTER'DAN SİTEM ETTİ: DAHA BUYUK MESELELERİMİZ VAR[/h] Filozof Atakan'ın sosyal medyada gorduğu ilgi sonrası TV'lerin peşine duştuğu Selim Sazak Sosyal medya hesabı uzerinden yaptığı acıklamada, "Yıllardır Washington Post, Foreign Affairs ve Foreign Policy'de onlarca defa yazdım. 4-5 uluslararası akademik odulum, kendi adımla 100'un uzerinde yazım, raporum, yayınım var. Bu zamanda bir kez aramayan 'buyuk' TV'ler şimdi 'super cocuk' magazini icin telefonumu aşındırıyor. Boyle bir magazinle ilgilenmiyorum. Hic ilgilenmedim. Yıllardır beni tanıyıp 'o cocuk sen miydin ya?' yazanlar var, goruyorsunuz. Bu 'dahi' fetişini doğru bulmuyorum ve parcası değilim. Siz de olmayın. Konuşacak daha buyuk meselelerimiz var" ifadelerini kullandı.
İşte Selim Sazak'ın o paylaşımları;
[h=4]Haber Videosu[/h]: 90'ların dahi cocuğu Selimcan, Atakan Kayalar'la ilgili haberlere sitem etti
90'ların dahi cocuğu Selimcan, Atakan Kayalar'la ilgili haberlere sitem etti
Gündemdeki Konular - Haberler0 Mesaj
●29 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Gündemdeki Konular - Haberler
- 90'ların dahi cocuğu Selimcan, Atakan Kayalar'la ilgili haberlere sitem etti