24 Ocak'ta meydana gelen 6.8'lik depremin yaralarının sarılması icin başlatılan calışmalar aralıksız devam ederken, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları da onemli bir acıklamada bulundu. Başkan Şerifoğulları, deprem tarihinden itibaren 3 ay sureyle hicbir aboneden su tuketim bedeli alınmayacağını soyledi.
[h=3]"BELEDİYE'YE MALİYETİ 15 MİLYON TL"[/h] Mart ayı icinde belediye meclisinde karar alacaklarını aktaran Başkan Şerifoğulları, "Depremin olduğu 24 Ocak tarihinden gecerli olmak uzere 3 ay suresince abonelerimizden su tuketim bedeli almayacağız. Sosyal belediyecilik ilkemizle vatandaşımızın yaşamını kolaylaştırmaya katkı sağlayacak bu mujdeyi hemşehrilerimle paylaşmak istiyorum. On odemeli kartlı su sayacı kullanan abonelerimiz de bu imkandan yararlanacaklar. 3 aylık su tuketim bedelinin Elazığ Belediyesi'ne toplam maliyeti 15 milyon TL'dir. Ama vatandaşımızın canı sağ olsun. Biz elimizden geleni yapacağız"dedi.
[h=3]ELEKTRİK VE DOĞAL GAZ ŞİRKETLERİNE CAĞRI[/h] Elektrik, doğal gaz şirketi AKSA'dan da bu guzelliği, bu yardımı gormek istediklerini beklediklerini belirten Şerifoğulları, kendilerinin vatandaşlardan aldığı desteğin onlara hizmet olarak geri donmeye devam edeceğini kaydetti.
Kaynak: İHA[h=4]Haber Videosu[/h]: Depremin vurduğu Elazığ'da su 3 ay ucretsiz oldu
Depremin vurduğu Elazığ'da su 3 ay ucretsiz oldu
Gündemdeki Konular - Haberler0 Mesaj
●28 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Gündemdeki Konular - Haberler
- Depremin vurduğu Elazığ'da su 3 ay ucretsiz oldu