10 yaşında olmasına rağmen 5 ayda okuduğu 250 kitap, konulara yaklaşımı, tavırları ve hareketleri ile Turkiye'nin gundemine oturan Atakan Kayalar'ın sosyal medyada paylaşılan bir videosu buyuk yankı uyandırdı.
[h=3]"ONLARI DA BİR GUN OKUTACAĞIM"[/h] TV8 ekranlarında yayınlanan 'Gel Konuşalım' programının canlı yayın konuğu olan Atakan Kayalar, anne-babaların cocuklarına kitap okumaları nasihatinde bulunduğunu belirterek "Ama kendileri okumazlar. Onları da bir gun okutacağım" ifadelerini kullandı.
[h=3]NE DEMEK İSTEDİ?[/h] Atakan Kayalar, bu acıklamalarından sonra yeniden mikrofona yonelerek "Gaipten sesler duyduğum anda" şeklinde bir cumle daha kurdu. Studyodakiler ve ekran başındakiler Atakan'ın bu cıkışına bir anlam veremedi.
Atakan Kayalar kimdir? Atakan Kayalar nereli? Atakan Kayalar doğum tarihi, annesi Kristal cocuk ya da indigo cocuk nedir? Kristal cocukların ozellikleri nelerdir? [h=4]Haber Videosu[/h]: Atakan Kayalar'ın 'Gaipten sesler duyuyorum' dediği video buyuk yankı uyandırdı
Atakan Kayalar'ın 'Gaipten sesler duyuyorum' dediği video buyuk yankı uyandırdı
Gündemdeki Konular - Haberler0 Mesaj
●40 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Gündemdeki Konular - Haberler
- Atakan Kayalar'ın 'Gaipten sesler duyuyorum' dediği video buyuk yankı uyandırdı